Hvordan skrive en barns kokbok

 

1.

Bestem omfanget av kokeboken du planlegger å skrive. For eksempel vil en kokebok som dekker alt fra appetittvekkere til desserter, involvere mer fokus og omfattende forberedelser fra de unge brukerne enn en kokbok som dreier seg om hvordan man lager smørbrød til skole og enkle snacks for venner.

2.

Tenk på tilgjengeligheten av ingredienser for oppskrifter, samt om verktøyene for å lage dem kan bli funnet i de fleste husholdningskjøkken. Eksempler: Blandeskåler, måleskjeer og kopper, bakeplater, skjeer, gryteretter og skjærebrett.

3.

Velg oppskrifter for inkludering som er enkle å følge og appellere til unge smaksløker. Eksempler: Makaroni og ost, spaghetti, pudding, kaker, pannekaker og tacos.

4.

Del opp hver oppskrift i en liste over ingredienser og deres målinger, verktøyene som trengs for å sette oppskriften sammen og sekvensielle trinn som identifiserer hvordan elementene skal blandes, tilberedes og presenteres. Hvis substitusjoner er tillatt, gjør det også oppmerksom på dette, da dette vil gi den unge kokken en sjanse til å eksperimentere med forskjellige ingredienser som kjøtt, grønnsaker og krydder hver gang parabolen er tilberedt.

5. < / p>

Tilfyll dine oppskriftsposter med fargebilder av trinnene og hva ferdig produktet skal se ut. Hvis det er en oppskrift som har blitt levert ned gjennom generasjonene, ta med litt bakgrunnsinformasjon om denne familiedemningen.

6.

Test hver oppskrift ved å overvåke et barns evne til å forstå instruksjonene og sett alt sammen på egen hånd. Lytt til hennes tilbakemelding for så vidt som var lett og hva som var forvirrende og må avklares med enklere språk eller flere trinn.

Lag et fargerikt deksel til kokboken, opprett en innholdsfortegnelse og inkludere en indeks på baksiden. Ta også med en kort ordliste for matlagingsbetingelser som ble brukt i teksten.

Tips og advarsler

  • Tillegg barnets kjærlighet til matlaging med barn Vennlige tekster som Emeril Lagasse er 'There' sa kokk i min suppe, 'Jane Bulls' The Cooking Book 'og' Kitchen for Kids: 100 fantastiske oppskrifter barna dine egentlig kan lage 'av Jennifer Low.
  • For å tilpasse matlagingens opplevelse, ta bilder av barnet ditt som forbereder hver oppskrift, og ta med familie 'vurderinger' av hvert forsøk.
  • Vær alltid oppmerksom på de farene som er forbundet med matlaging og inkluderer advarsler om at aktiviteter som bruk av skarpe redskaper, matlaging på ovnen eller i en ovn eller kokende væsker bør ikke gjøres uten passende tilsyn med voksne.
  • Mange voksne med lidenskap for matlaging har gode minner om å se en forelder sette måltider sammen. Aspirante unge kokker tar en enda større rolle i menyplanlegging og prep hvis begge foreldrene jobber utenfor hjemme- eller familieplanene, slik at alle spiser på samme tid. Å skrive en barns kokebok er en morsom måte å dele enkle instruksjoner for kulinariske faves og kan til og med finne sin vei inn i publikasjonen.