Hvordan tegne Cyclops fra X-Men

 

1.

Begynn med å tegne en skjelettramme for cyclops. Start med en oval for hodet, en rektangulær form for brystet og en trekantet form for bekkenet. Legg armer og ben med linjer. Lag ryggraden med en linje fra bryst til bekken. Blokker knærne og albuene ut med små sirkler. Hendene og fotene kan tegnes med ovaler. Gjør høyre side ovalt spiss, da Cyclops hånd vil peke.

2.

Legg en kryssform inne i hodet. Dette vil bidra til å markere hvor øynene vil vær og gi ansiktet mer konsistent struktur.

3.

Gjør skjemaet mer tredimensjonalt ved å legge sylindere på skjelettet. Legg sylinder til øvre og nedre armer. Lag sylindere Legg på en tykk sylinder på torsoen mellom brystet og bekkenet.

4.

Tegn muskler på toppen av rammen. Lag musklene med avlang fotball formede ovaler. Legg pectorale muskler i brystet med to firkantede ovaler. Legg abdominale muskler med seks små firkantede former i mid-torso.

5.

Begynn å legge til detaljer til rammen. Lag ansiktsdetaljer med parallelle linjer over øynene til Cyclops 'maske. Legg nese og munn med bøyde linjer. Lag hetten på masken med en linje som løper ned i kinnområdet. Legg et belte med parrallell linjer over midjen. Legg til en sirkel i midten av dette med en 'x' midt i den.

6.

Slett alle retningslinjene. Legg på kostymedetaljer med linjer over skuldrene, indre lår bare forbi knærne og over anklene. Legg en tommel til venstre-neven med et lite rektangel. Legg til en fingre med parallelle linjer som løper opp i hånden.

7.

Blekk hele tegningen. La bleken tørke. Slett all blyanten. Legg til skygger for dybde og realisme under venstre side. Mørk usikker armene og litt på brystet. Legg skyggen under haken og rundt bunnen av øyemasken. Legg til små skygger under knærne og på siden av høyre fot. Der har du det! Din egen versjon av Cyclops, den heroiske lederen til X-Men!

Tips og advarsler

  • Ta tak i noen problemer med X-Men og bruk dem som referanse til å forfinne tegningen.
  • Pass på å la blekket tørke før du sletter blyanten din, eller at blekket smelter.
  • Når et blast av energi skriker over et tegneserier som sprenger en skurk til smithereens, kan det bare være sykehuset til Cyclops, leder av X-Men. Cyclops bruker sin dristige, dyktige og naturlige karisma til å lede stalwart-bandet av mutanter til stadig større heltemåter. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bruker grunnleggende former og forvandle dem til ditt eget bilde av Cyclops.