Hvordan tegne anime organer

 

1.

Finn et magasinbilde eller et bilde av en person som er plassert i den posisjonen du vil at din anime karakter skal være. Bruk det som en guide til å skisse en stavfigurramme. < /p>

2.

Ta en vertikal linje for å fungere som en symmetriakse og plassere midten av anime karakterens torso.

3.

Tegn kortere horisontale linjer øverst og nederst på den vertikale midtlinjen. Den øverste korte linjen er skulderbredden, og den nederste korte linjen er bekkenet.

4.

Skisselinjer for ben og armer. Husk å gjøre beina rundt fire hoder høyt og armene om tre hoder lang hvis karakteren din er en tenåring eller en voksen mann eller kvinne.

5.

Tegn veldig lyse ovaler over linjer du begynte med å kjøre ut kalver, lår, torso, bryst og øvre og nedre armer. Gjør torsoen symmetrisk med midtlinjen.

Legg ankel-, knelag-, hofte-, skulder-, albue- og leddleddene i veldig korte sirkler.

7.

Skiss glatte buede linjer for å koble ovaler. Når figuren ser ut som du vil at den skal vises, sletter du ekstra linjer med den rosa gummi-viskelæreren.

Tips og advarsler

  • Skiss din animfigur ' s hoved for å få en ide for andelen av resten av kroppen. Drage voksne og tenåringer anime kvinner om seks til syv hoder høy. Voksen og tenåringer anime hanner er omtrent syv til åtte hoder i høyden mens babyer, småbarn og barn er to, tre og fem hodder høye. En anime kvinneskikkers skuldre og hofter er omtrent samme bredde, mens en anime mannlig karakter er skuldre bredere enn hoftene. Dra bene nærmere sammen hvis anime karakteren er i en avslappet posisjon. Tegn bena lenger fra hverandre hvis anime karakteren er i en aggressiv eller kampstilling.
  • Ikke vær armene eller bena en lang kurve. Definer albuen og kneleddene ved å skisse en liten bump hvor de ville være plassert. Ikke skisse sylinderformede kroppsdeler. Over- og underarmene samt lårene og kalvene er tyngre på toppen enn i bunnen og skal avsmalne.
  • En av hovedtrekkene til et anime-tegn er overdrevne proporsjoner av figuren. Animehodet er større enn et menneskelig hode og resten av animehuset er trukket i forhold til hodet. En anime karakter s torso er kort. Midjen er tynn og beina og armene er lange og slanke. Les videre for å lære å tegne en anime kropp.