Hvordan bygge et hus ut av gamle flasker

 

1.

Bestem hvor du vil ha ditt flaskehus. Plassen skal være nivå - eller du bør planlegge den (gjør den flat). Hvis du bor et sted fryser det hver vinter, bør du vurdere å legge i en konkret fot for å hindre at bygningen din blir rammet av frostbjelker.

2.

Samle flasker. Massevis av flasker! Drikkeflasker (bruspip, øl og brennevin) fungerer best fordi de har blitt flasket under trykk og glasset er formet for å motstå et lite overgrep. Glasspærer virker heller ikke å fungere og er ofte skjøre. Jeg vet ikke om dette er en mer kostnadseffektiv måte å bruke glass på enn gjenvinning. På en eller annen måte tviler jeg på det, men hvis du veier det mot kostnaden for å bruke nytt tømmer for å bygge en liten bygning, kan det være fornuftig.

3.

Noen glassflaskehus har et innlegg og rammebetingelser og flasker fyller bare inn, ikke støtter taket. Men det er eksempler på flaskebygninger som ikke har noe annet ramme enn rundt dører og vinduer. Jeg vil anbefale at du holder bygningen mindre enn 8 'bred (utenfor veggen til yttervegg) hvis du ikke skal bygge et rammeverk. Nedenfor har jeg inkludert en kobling til innleggs- og strålekonstruksjonsinformasjon.

4.

Lag et rammeverk for alle dører og vinduer du vil inkludere. Sett dørkarmen der du vil det og brace det oppreist, sørg for at det er nivå og firkant. Vinduene vil bli satt på plass og braced når du får veggene til høyden av bunnen av vindusrammer.

5.

Legg flasken langs omkretsen av bygningen med den nederste enden peke ut. Den åpne enden vil stikke inn i bygningen. Legg flasken slik at den bare berører hverandre langs sidene. Bland mørtelet i en hjulspar, 5 gallons bøtte eller leid sementblander og legg en sunn mengde langs toppen av flasker. Bruk en trowel eller pinne arbeid betongen inn i sprekker og sprekker mellom og rundt flasker. Arbeid om en 3 '-del om gangen, slik at du umiddelbart kan sette neste rad med flasker på den våte betongen. Stagger flasken (se bildet over).

6.

Når du kommer til nivået der du vil ha et vindu, må du sette rammen på rammen og stramme den slik at den er jevn og firkantet, og fortsett å arbeide rundt det.

7.

Når du kom til taket, hvis du ikke har et støttende rammeverk, bygg taket av dimensjonalt tømmer, vær forsiktig med å spore den korteste bredden av bygningen og holde taket beskjeden i vekt og størrelse. Jeg foreslår at du bruker funnet materialer i tråd med flaske-temaet til bygningen din.

Tips og advarsler

  • De fleste flaskehusene holder morteren på rumpen
  • Du kan lage mønstre i veggene ved å utnytte glassets farge.
  • Hvis du har en flaskekutter, kan du også kutte flasken ca 6 ' lang og resirkuler halsen. Dette kan svekke strukturen, men så eksperimentere med dette konseptet.
  • Du kan også fylle ut en vegg av en eksisterende åpen carport som legger til interesse og skjønnhet og personvern til lave kostnader.
  • Ikke sett flasker med væske i dem i veggene dine. Hvis de fryser, vil de bryte.
  • Tidligere da byggematerialer ikke var særlig rikelig i ørkensamfunn, tok noen folk det som var lett tilgjengelig - øl og brennevinflasker - og bygde bygninger ut av dem. Noen eksempler eksisterer fortsatt. De er interessante, quirky og kostnadseffektive.