Hvordan bygge små elektromagnetiske generatorer

 

1.

Brett et stykke papp over seg selv, og gjør et kabinett med to åpne ender. Med andre ord, lag fire ganger, for å lage fire ansikter i rette vinkler med hverandre, med ett ansikt som består av to overlappende ender. Den korteste bredden på kabinettet skal være litt bredere enn magneter, siden du passer dem inn for å bli håndskrukket.

2.

Skyv et spik gjennom begge sider av midten av skapets to brede sider.

3.

Stakk et like stort antall magneter på motsatte sider av spikeren i kartongkapslingen. Wrap det elektriske båndet rundt de to stablene av magneter og spiken for stabilitet.

4.

Sett den tynnbelagte ledningen rundt pappbordet dusinvis av ganger --- eller hundrevis, hvis ledningen er tynn. Wrap inn kun én retning, slik at induksjonen vil skyve elektronene i samme retning. Vindingene vil være parallelle og skal være nær spikeren, for full effekt.

5.

Kut ledningen og ta av isolasjonen av de to endene av ledningen (med saks vil gjøre), og fest de nakne ender til de to terminalene til en lyspære. Hold dem på plass med elektrisk tape fordi du trenger hendene fri for å sveve magneten.

6.

Spinn neglen og se pæren lyser. Du har bare skapte en vekselstrøm av elektrisitet, kutte magneterne 'linjer med kraft ved å spinne gjennom trådspolene.

Du kan lage en enkel håndskruet, vekselstrømgenerator med magneter, ledning, spiker og litt papp. Grunnlaget for en A / C-generator er å kutte magnetfeltlinjer av magneter med spoler av en elektrisk krets. Dette vil produsere en elektromotorisk kraft på elektronene i kretsen, som demonstrert uavhengig av britisk forsker Michael Faraday og amerikansk Joseph Henry i 1831.