Hvordan bli en Corbis Fotograf

 

1.

Slett fotografiske ferdigheter. Finn din komfortsone. Når du finner din nisje, snap deg bort. Eksperimenter med måter å få dine digitale bilder til å vise frem dine sanne talenter. Du kan til og med ønske å fokusere på å ta kurs som vil forbedre din kunnskap om bilder og teknologi. Høyskoler og universiteter tilbyr programmer som kan øke dine ferdigheter og forberede deg til en karriere i fotografering. Fotograferingsfeltet kan være veldig konkurransedyktig. Hvis du har en pedagogisk base, kan den fungere til din fordel.

2.

Lag en portefølje som inneholder ditt beste digitale fotograferingsarbeid. Det finnes en rekke lagerfotografer som sender digitale bilder på nettet. Bli kjent med konkurransen. Du må ha en portefølje som inneholder bilder som skiller seg ut over resten. Corbis søker bilder som er både markedsførbare og en av et slag i 'look'. Fange et kjent landemerke med din spesielle spinn og tolkning kan være en fin ting. Det er også en god idé å fotografere ting som er undervurdert eller undereksponert.

3.

Velg en sjanger som best passer dine fotografiske ferdigheter og interesser. For eksempel, hvis du har evnen til å fly til et sted som vil gi bildeporteføljen et destinasjonstema, gjør en samvittighetsbeslutning å fokusere på bilder som er relatert til reisekategori.

4.

Legg til titler og overskrifter til de digitale bildene som utgjør din personlige bildeportefølje. Ta deg tid til å gjøre dette, og gi Corbis noen detaljer som gjelder dine bilder. Merking av bildene dine vil også gjøre dem tilgjengelige for de som søker Corbis-databasen. < /p>

5.

Start en Internett-tilkobling som kan håndtere den hyppige opplasting av fullstørrelsesbilder på Corbis-nettstedet. Du vil også trenge litt bakgrunn i fotoredigering for å perfeksjonere bildene dine. Å ha muligheten til å forbedre et bilde ved å beskjære og filtrere, vil gi deg en fotograf.

6.

Gå til den offisielle Corbis-nettsiden. Du finner koblingen i delen Ressurser.

7.

Rull ned til aller bunnen av Corbis-nettsiden. Flytt musen til lenken som leser 'Sysselsetting.' Klikk på lenken. Du blir omdirigert til siden som inneholder Corbis-fordeler og sysselsettingsinformasjon.

8.

Klikk på linken 'Jobs' til venstre for siden. Denne lenken tar deg direkte til en side som lar deg søke etter åpne posisjoner i din region. Det er også en lenke som gjør at du kan fylle ut en generell søknad om ansettelse.

9.

Fyll ut generell søknad ved å klikke på lenken som ligger på 'Jobs' side. Søknaden er utformet som en online innleveringsskjema som lar deg legge inn dine personlige data og laste opp CV-en som et vedlegg.

10.

Vær tålmodig. Corbis vil kontakte deg hvis du er sett på som egnet for selskapet.

Tips og advarsler

  • Når du søker om stillinger knyttet til digital fotografering, det er en god ide å ha eksempler på arbeidet ditt klar for opplasting. Når du legger alle dine verdifulle digitale bilder inn i en enkelt mappe, får du rask og enkel tilgang til arbeidet ditt.
  • Les finpapiret når du sender inn dine digitale bilder til et firma for betaling.
  • Corbis har vært en ledende leverandør av nettbasert lagerfotografering siden oppfattelsen i 1989. Det tilbyr dyktige fotografer et bredt mediautløp hvor de kan presentere fotograferingsarbeidet i form av videresalg og visning. De som er interessert i å søke jobb som Corbis-fotograf, kan være sikre på at deres arbeid blir ordentlig beskyttet. Corbis Website tilbyr et enkelt skjema for å starte søknadsprosessen for de som ønsker å markedsføre digitale fotografiske ferdigheter på Internett. Corbis gir også et brukervennlig grensesnitt for de som søker royalty fri og rettighetsstyrt fotografering.