Hvordan lage en Igloo av Snowballs

 

1.

Velg et godt sted for snøballgloboen. Dette området bør være langt borte fra gaten, da biler og snøploger kan bevege snøen og forårsake en potensielt farlig situasjon. Iglover er best når de plasseres på et flatt område med minst 1 tommers pakket snø til en base. Fjern dette området av eventuelle rusk.

2.

Bestem hvor stor du vil at iglooen skal være. Avhengig av størrelsen, vil snøballene være av forskjellige størrelser. Du trenger minst 40 store snøballer, så vær sikker på at det er nok fallende snø.

3.

Forbered forskjellige snøballer, større for basen og mindre til bruk når du beveger deg mot toppen av igloen. For å lage en stor snøball, ta en liten snøball med hendene, og rull den i frisk snø. Det vil etter hvert bli større. Du trenger basen snøballer å være minst en fot i diameter.

4.

Begynn å bygge iglooen. Plasser de største snøballene i en sirkel, og legg rom for en inngang. Stakk progressivt mindre snøballer på toppen av den større De beveger seg gradvis sammen og pakker dem tettere. Da taket gradvis svinger, må snøballene i skråningen understøtte hverandre, og må presses sammen sømløst. Til slutt møtes snøballene på toppen av lyet og Taket vil være trygt.

Tips og advarsler

  • Forbered ekstra snøballer på innsiden av iglooen. Du må kanskje ammunitio n i tilfelle et angrep fra andre snøfreseboliger.
  • Gi alltid en voksen beskjed om at du oppretter et snøfort, og hvor det er, bare ved en ulykke.
  • Snø dager kan være noen av de morsomme dagene for barn. En av de mest givende vinteropplevelsene kan skape en iglo uten snøballer. Mens snø igloo har blitt nylig populært av filmen 'Where the Wild Things Are', har igloos vært i tusenvis av år. Det virker som om barn har bygget snøball igloo fortene i nesten så lang tid.