Hvordan tegne for barn 'bøker

 

1.

Finn ut hvilken størrelse og hvilket format de ferdige tegningene må være fra utgiveren. Mange utgivere krever at illustrasjonene er digitale (enten ved skanning eller foto) og være av en bestemt oppløsning.

Snakk med forfatteren av boken for å få en følelse av deres syn. Spør dem hvordan de vil at hvert tegn skal se ut. I de fleste tilfeller er du ikke bundet til forfatterens oppfatning, men deres tanker kan være uvurderlige for å gjøre en vellykket tegning.

3.

Gjør den endelige avgjørelsen om hvordan hver tegn vil se ut. Ikke prøv å begynne å illustrere, uten å prøve forskjellige skisser først. Karakterutvikling tar flere skisser for å finne ut akkurat det beste utseendet.

4.

Tegn en skisse av hver scene. Dette vil hjelpe deg med å bestemme plassering av tegn og rekvisitter.

5.

Hold det enkelt og rediger ut hver del av scenen som ikke er nødvendig for historien. Barnet har svært begrenset oppmerksomhet. Bildet må fange oppmerksomheten, samle meldingen og være interessant alt i ett raskt skudd.

6.

Tegn ditt ferdige konsept i den størrelsen som er nødvendig for utgiveren. Sørg for å holde skyggen enkel og ikke for mørk.

Tips og advarsler

  • Ikke bytt mellom stiler. En kontinuerlig stil er et must for hvilken som helst bok, og byttestiler gjør at du ser ut som en amatør.
  • Mange tror at tegning for barnas bok er lett bare fordi leserne er barn. Dette er ikke sant. Tegning for barnas bøker kan være enda mer utfordrende fordi hver illustrasjon må klart formidle et poeng på en måte som et barn kan forstå, mens du ofte injiserer humor. Det er mulig å tegne toppkarakteristikker som fungerer for barnas bøker.