Hvordan tegne iskrem

 

Hvordan tegne en iskake

1.

De grunnleggende former for iskegler er en sirkel (iskremet) og en trekant (sukkerkeglen ). Tenk i form av sirkelen på toppen av trekanten for å forenkle den.

2.

Tegn keglen. Start med en liten ellipse på toppen av kjeglen, og trekk sidene ned til et punkt så symmetrisk som mulig.

3.

Nå som du har din kjegle, legg til vaffel tekstur ved å tegne linjer diagonalt en vei og deretter den andre.

4.

Tegn sirkelen din på toppen av kjeglen, som en ball. legg til den skylignende formen på møtet av kjegle og iskrem. For en ekstra iskremseffekt trekker du en drypp av isen som smelter ned på kjeglen.

Slik tegner du iskrem i en bolle

1.

Begynn med en grunnleggende bolleform. Tegn ellipsen som i begynnelsen av tegningen av kjeglen, men mye bredere. Tegn en veldig svak linje ned midt på ellipsen. Dra nå linjene mot punktet i buet bevegelse så symmetrisk som mulig for å fullføre resten av bollen.

2.

Trekk skoene inn i bollen for plassering. Du kan tegne så mange skudd som du vil.

3.

Nå fyll inn sirkler og legg til detaljer som en skje, sjokoladesirup (samme drippy effekt som kjeglen ) og kirsebær på toppen, hvis du liker det.

Tips og advarsler

  • Legg til flere scoops for en lunefull effekt. fargeblyanter. Du kan legge til så mange detaljer som du vil.
  • Det er mange måter å tegne iskrem på, da det finnes mange forskjellige typer iskrem. Hvis du aldri har trukket iskrem før, er den grunnleggende iskeglkeglen og den grunnleggende iskollen et godt sted å starte. Denne artikkelen vil bryte ned illustrasjonen av is i enkle former og gjøre det enkelt å tegne iskrem akkurat som du vil. Hvorvidt favoritt smaken er sjokolade, vanilje eller mint sjokoladechip, kan du tegne det på kort tid.