Slik bruker du en Nikon SB800 Flash med en Nikon D200 for en Fill Flash

 

1.

Koble SB800 til D200 ved først å sikre at begge enhetene er slått av. Skyv låsespaken til venstre på SB800 foten og skyv blitsen på D200'ens varmesko. Skyv blitsens låsearm til høyre for å montere blitsen. Slå på både kamera og blits til 'på' -posisjon.

2.

Still kameraet til 'Programmert Auto '-modus eller' P ', med eksponeringsmoduskontrollvelgeren. Velg' Matrixmåling 'for kameraets eksponeringsmodus. Trykk 'Mode' -knappen på blitsen og still inn blitsmodus til 'TTL BL'. Kontroller at motivet er et sted innenfor blitsavstandsområdet som vises på blitsens LCD-panel.

3.

Komponere motivet og ta et bilde. Kontroller fotografiet på kameraets LCD-skjerm for å sikre at bildet er godt utsatt. Klarlyset på blitsen vil blinke hvis belysningen ikke var tilstrekkelig. Flytt nærmere emnet, kompilere og ta et nytt bilde. Ta flere bilder til du er fornøyd med resultatet.

4.

Følg trinn 2, still kameraet til 'P' og sett deretter blitsmodus til 'TTL'. Trykk på 'SEL' -knappen på blitsen, og blinklyset på blitsnivået begynner å blinke. Juster utgangsnivået med knappene '+' eller '-' som ligger over og under 'SEL' -knappen.

5.

Start med en innstilling på '-1.7 'for blitsutgang. Ta et fotografi og kontroller resultatet på kameraets LCD-skjerm. Varier flash-innstillingen opp og ned fra innstillingen '1.7' i '1/3' trinn. Komponere og ta flere fotografier i hver innstilling til fotografen er fornøyd med resultatet.

Tips og advarsler

  • Prøv begge metodene og se hvilken som passer best for fotografen. Ta mange bilder. fotograf fra dyre laboratoriefakturaer. Merknad om kameraet og blitsinnstillingene vil bidra til å gjøre deg til en bedre fotograf.
  • Når bakgrunnen er lysere enn motivet, vil skygger vises på motivets ansikt som forringer bildet. Fyll flash kan eliminere skyggene som oppstår under øynene og nesen, ved å sette akkurat nok lys på motivet for å lette eventuelle skygger som kan være til stede. Nikon D200 er utstyrt med Nikons Creative Lighting System, som gjør at kameraet og SB800 kan ta perfekte utfyllingsblitsfotografier.