Hvordan bygge en modell av et Gressland Biom

 

1.

Ta tak i en skobox og ta av lokket. Dette lokket vil være grunnlaget for din gressplantebiomodell. Bakgrunnen for gresslettebiomet vil være selve skoboksen. Ta denne skoboken og lim den på lokket til bakgrunnen.

2.

Skann gjennom magasiner og på nettet ved hjelp av avgiftsfrie bildesider og finn bilder på gresslettsøkosystemer. Skriv ut eller kutte ut gresskanten bilder og lim eller lim det til innsiden av skoen for bakgrunnen.

3.

Finn et bilde av en savanne i Afrika eller et annet grønt økosystem og lim eller lim den til lokket på skoboken til bakken. En annen metode som er mer tidkrevende og effektiv er å ta tørkede maisskall og skille huskene i små strimler og lim eller tape dem i oppreist posisjon til lokket for et mer realistisk utseende gressfelt.

4

Plasser plastdyr som du vil finne i en gressplantebiom i ditt modelleksosystem. Noen eksempler på dyr som finnes i et gresslettsøkosystem er de du vanligvis knytter til Afrika, som giraffer, løver, tigre og elefanter. Dyrene kan ordnes i en jakt scene eller som en flokk på farten eller noe annet som kommer til å tenke på. Du kan også finne bilder av dyrene og lim dem til bakgrunnen til skoenboksen hvis du ikke klarer å bruke eller finne plastdyr.

En felles oppgave for vitenskapsstudenter i grunnskolen eller mellom skolen er å bygge en modellbiom. En gresslettebiom er en av de vanligste typer økosystemer som er tildelt for bygging. Andre eksempler på biomer er akvatiske eller havøkosystemer, regnskog, løvskog og ørkenøkosystemer. En billig tilnærming til å bygge en modell gressland biom er å bygge modellen ved hjelp av en shoebox, bilder, plastdyr, noen andre billige gjenstander funnet i noen butikk og en liten kreativ fantasi.