Hvorfor blir Pine Tree Needles Brown?

 

Ytre nåler

Det er bruningen og utgyttingen av ytre nåler som er den største årsaken til bekymring. Vanligvis i disse områdene er nålene ikke erstattet med nye, og træret kan begynne å se nakne hvis problemet ikke er løst.

Aldring

En naturlig årsak til furunåler som blir brun, blir aldrende. Hver furu nåle har en forventet levetid på tre til fire år. Etter hvert blir det brunt og faller av.

Skyggelegging

Hvis et treverk er spesielt tett, får nålene under ikke tilstrekkelig sollys. Derfor kan de også bli brune og slippe av.

Tørke

På sen sommeren eller på begynnelsen av høsten, kan furutrærne lide tørkeskade. Begynner på treetoppen, blir nålene gule, så lysebrune og så slippe av. Hvis tørken er sterk nok, vil noen trær dø

Salt

Høye nivåer av salt i jord kan føre til at furu nåler blir første gule på sine tips og deretter blir brune. Skade kan lokaliseres eller påvirke ytre deler av hele treet.

Insekter

Bladlus og mider drenerer saften fra nåler og kan drepe dem hvis angrepet er bra. Fjellgrisboblen har gjort stor skade på furutrær i Vest-Canada. Larvene lever under barken og spiser på treet i vintermånedene , noe som igjen forårsaker at nålene blir brune og faller av og treet skal dø.

(Referanse 1a nd 2) Pine trær er evergreens. Selv om hele treet normalt forblir grønt, er det en naturlig forekomst av en viss mengde individuelle furunåler som blir brune. Omfattende nålbryn samt etterfølgende nålttap kan signalere at treet er mindre enn sunt.