Slik sveises patchpaneler

 

1.

Finn synderen. Du bør sjekke bilen regelmessig for tegn på rust. Mens mange bileiere er forsiktige med tune-ups, bytter olje og fyller vaskervæsken, er de ikke så konsekvente for å sjekke om rust. Dette er like viktig for vedlikehold av bilen som å rotere dekkene dine og oljeskifte. Undersøk din bil grundig. Hvis du ser bobler under malingen, er det nok rust.

2.

Bestem hvor dårlig rusten er. Trykk forsiktig på området du mistenker, er rustet med hakkens hakke. Hvis metallet er mykt, vet du det er rust. Fortsett å tappe rundt i området til du finner kantene på det rustede området.

3.

Sett opp området. permanent markør, tegne en linje to tommer rundt omkretsen av rusten. Denne linjen er din veiledning for å kutte det rustede metallet fra bilen din. Pass på før du begynner å kutte at linjen du nettopp har tegnet, er i fast metall. vanskelig å sveise på rust og beseire hensikten din.

4.

Forbered deg på kutt. Plugg dørkvernen inn i luftkompressoren og begynn å kutte langs linjen. Ikke klipp en hel kanten av gangen. Det er bedre å kutte litt om gangen, og gjenta prosessen til roden faller fra bilen din.

5.

Lag platen plaster Når du har rustfritt metall ut av bilen, legg det på platen for å lage en lapp. Med den permanente markøren tegner du en linje rundt det rustede metallstykket. av metallplaten. Å smette h de skarpe kanter på lappen, bruk 5-tommers luftkvern til å svette kantene lett til de er glatte og trygge.

6.

Sveis plasten. Først må du matche panelet til hullet i bilen din. Hold plasteret på plass med skruehåndtakene. Når plasten er sikker, ta sveiser og perle sveise en tomme rundt plåstret. Dette vil holde lappen på plass, slik at du kan fjerne viskerene. MIG-sveisere vokser raskt, noe som kan føre til forvrengning. For å unngå dette, ferdig sveisene en kant om gangen. Sveis toppen og kjøl deretter sveiseren med luft fra kompressoren. Flytt til bunnen og gjør det samme. Alternativ sveising og avkjøling til hele plåstret er sikret.

7.

Plasser plasten. Du trenger 5-tommers luftkvern en gang til for å glatte beadsveisene nedover. Dette er viktig for utseendet til bilen din. Bumpy patches of weld ser nesten like illa ut som rust gjør. Stikk plaster og ordremaling slik at lapppanelet passer til resten av kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Ved håndtering av kraftverktøy og skarpt metall, alltid Bruk egnede verneutstyr som sikkerhetsbriller, hansker og lange ermer. Ved sveising skal du alltid ha en hjelm for å beskytte visjonen.
  • Rust kan krype opp på bilen din og gjøre mye skade før du legger merke til det. Det kan dukke opp under maling av bilen din, under gulvmatter, i hjørner av dørstopp - omtrent alt som kan nås med fuktighet. Å se på rust og ta vare på det før det blir et problem, kan hjelpe deg med å få flere miles ut av bilen din.