Steg-for-trinns kunstgjenvinning

 

1.

Undersøk nøye ditt emne før du begynner å tegne. Tegning er prosessen med å ta et tredimensjonalt emne og gjøre det i to dimensjoner, så det er viktig å studere emnet først og bli kvitt forhåndsdefinerte ideer om hva du ser. For eksempel, hvis en ball er nærmere deg enn en annen, må du tegne den ballen større, selv om du vet at de er like store i det virkelige liv.

2.

Skiss ut de største bildene av motivet i enkle geometriske former som sirkler, ovaler, rektangler og firkanter. Skiss løst og lett, gå over linjene flere ganger til du føler at du har en god form og skala. Vær nøye med posisjoneringen, slik at figurene er i samme forhold på siden som de er i ditt emne.

3.

Tegn de mindre figurene på lignende måte ved å bruke kantene og plasseringen av de større figurene for å plassere dem ordentlig. Hold det lys og løs her også.

4.

Tegn de figurer du har skissert bedre, ved å bruke mer trykk på blyanten. Fortsett å gå over konturene til figurene dine til du har dem solidt trukket og trygt lagd i tegningenes struktur.

5. Bruk pennens side til å skygge tegningen din. Start lyset og arbeid mørkere. Se etter de mørkeste skyggene og begynn der, husk at lyset gradvis endres over buede overflater og plutselig på leddene av rektangulære flater som bokser.

Gå tilbake til tegningen og Bruk en fast linje for å klargjøre kanter og konturer.

Hvis du er ny til å tegne, er den beste måten å begynne å bryte den ned i enkle trinn. Du kan ikke få detaljene du vil ha, og heller ikke kunne gi utarbeidede fag, men du kan oppnå en solid tegning ved å holde fast ved grunnleggende. Sett komposisjonen din først, legg i forenklede former og flytt til mer komplekse elementer, og du vil være på vei til en solid gjengivelse.