Tulip Poplar Identification

 

Løvfugl

Et medlem av magnolia-familien, er tulipopleren et løvtrær som kaster alle bladene sine før vinteren.

Størrelse

Den østlige tredjedel av USA er hjemsted for tulipopler, som har muligheten til å vokse så høyt som 150 fot, noe som gjør den til den høyeste av de østlige hardvedartene. Stammen til en tulipanpiller er noen ganger ganske bred, med en i Virginia som har en diameter på 31 fot.

Blader

Tulippoppelbladene har fire separate lobes. De er fra 4 til 6 tommer i lengde og har lange stengler, noe som fører til at de flirter når brisen blåser.

Blomster

Blomstene som kommer bra ut etter at bladene har utviklet seg, er så brede som 2 tommer og består av seks individuelle kronblade. Disse er gulaktiggrønne på deres ytre og oransje på deres indre.

Bark

Barken av denne arten er grå og jevn når tuliptræren vokser, men etter hvert som treet utvikler seg, utvikler det merkbare sprekker og rygger som danner et sammenvevd mønster opp og ned i treet. Tulpanpoppelen er et tre også kjent som tuliptree eller gul poppel. Det tar navnet fra det faktum at bladene hans vil røre i den minste vind, som for en poppel, og fordi dens blomster ligner tulipaner.