Hvordan lage Vector Eyes i Illustrator

 

Lag øyelokk

1.

Opprett en form for øyelokk. Formen som vises er for en kvinne, men du kan lage et mannlig øyelokk ved å gjøre det tynnere og uten øyenvippe på slutten. Dette er en form, så bruk vektorpennverktøyet. Start med lokkets indre hjørne (som vil være nærmest nesebroen) og gå ut til den andre siden av øyelokket; hold nede 'Alt' og dra musen ut for å lage den første buen. Legg den andre siden av øyelokket på samme måte. Denne formen kan være svart (som vist) eller en hudtone.

2.

Bruk pennen din igjen, opprett en linje nederst. Hvis du vil ha en mer dramatisk linje, tykk din strekk på slagpaletten. For et mannlig øye, tynn denne linjen eller lag den i en annen farge, som en brun eller grå.

3.

Lag øyeeballet. Velg fargen du vil gjøre og ta tak i sirkelverktøyet. Klikk på et punkt og dra sirkelen ut til størrelsen og formen du trenger. Ikke vær redd hvis det ikke er akkurat der du vil ha det. Du kan alltid klikke på sirkelen og flytte den uansett hvor du trenger den. Du kan også endre størrelsen ved å dra poengene ut fra plassen som skal omgir sirkelen når du bruker den svarte pilen.

4.

Opprett eleven. Gjenta det siste trinnet, men i svart eller mørkegrå for eleven. Å gjøre eleven mindre vil indikere frykt eller overraskelse, mens en større, som vist, indikerer lykke, fred eller kjærlighet.

5.

Sett inn høydepunktene dine! Dette vil medføre en gjentagelse av sirkelteknikken, men denne gangen med hvit som fargen din. Du kan sette høydepunkter mange steder, men hvis dette er første gang du oppretter et vektorøye, er de idiotsikkerte stedene å sette den i høyre øvre hjørne av eleven og (for mindre) nederste venstre hjørne. Dette medfører at det er vått, glatt utseende med øynene.

6.

Hvis du vil lage to øyne som er like, velger du alle delene av dette første øyet, grupperer dem (gå til 'Object, Group'), kopier det ('Command' + 'C') og lim det inn ('Command' + 'V'). Flytt ditt klonte øye til den andre siden; Du har nå et vektorpar med øyne!

Tips og advarsler

  • Spill med pennverktøyet for å bli komfortabelt med det hvis du ikke har brukt det veldig ofte.Play rundt med forskjellige fargekombinasjoner for øyelokkene og irisene. Du kan lage et øyeformet deksel med de samme teknikkene. Legg deg rundt med plassering av høydepunkter. Se på bilder av mennesker og hvor høydepunktene er i deres øyne.
  • Hvis du aldri før har brukt Illustrator, undersøk og praktiser Bezier-kurver; ellers kan dette prosjektet være ganske frustrerende.
  • Enten du er en nybegynner eller en erfaren profesjonell i kunstens verden, vil du ha fordel av å lære å illustrere ved hjelp av vektorer, hovedsakelig i Adobe Illustrator. Denne artikkelen vil lære grunnleggende om å skape en av de første tingene vi alle lærer å tegne : det menneskelige øyebollet.

    Vektorer er delt inn i former. Denne artikkelen vil vise deg trinn for trinn, formen etter form, hvordan du lager en vektorillustrasjon av det menneskelige øyebollet du kan øve med og manipulere til dine egne behov.