Hvordan lage en boks webside

 

Opprett en webside

1.

Velg en nettside som gir web hosting. Forskning flere nettsteder som gir web hosting. Velg en som passer til nivået på webdesign forståelse som er aktuelt, samt en hvis kostnad er hensiktsmessig. Lær grunnleggende HyperText Markup Language (HTML) hvis det er planer om å bruke en byggemotor som krever HTML. Velg malen eller designen for siden basert på alternativene fra hosting-nettstedet.

2.

Bestem hvilke elementer av nettstedet som skal vises og skriv dem ut på en datamaskin dokument før du plasserer dem på nettsiden. Dette er slik at stykkene kan redigeres før de går live. Lag en liste over bemerkelsesverdige publikasjonspoeng og skriv en forfatterbiografi, som ifølge The Adventurous Writer er nøkkelen. Legg inn all kontaktinformasjon som agenter og redaktører trenger.

3.

Lag en del om bokens innhold og emner. Ta med en del om hvordan og hvorfor boka ble skrevet , fremtidige planer for boken og eventuelle bokreiser som vil finne sted. Gi et eksempelkapittel slik at lesere, agenter og redaktører kan få en ide om bokens tone og historie.

4.

Oppgi International Standard Book Number (ISBN) og de stedene hvor boka er tilgjengelig for kjøp eller nedlasting. Gi telefon- og e-postinformasjon slik at potensielle lesere eller redaktører kan kontakte deg om å oppnå boken hvis den ikke er tilgjengelig for kjøp.

Liste over vurderinger som er mottatt om bok. Gi relevante lenker til annet materiale som er relatert til teksten eller forfatteren.

Tips og advarsler

  • Det er mange nettsidetjenester for forfattere. Poets u0026 amp; Writers Magazines viser noen alternativer.
  • Det er viktig å merke seg at mange nettsidebyggingssteder gir muligheten til å kjøpe en Uniform Resource Locator (URL). Dette vil tillate brukeren å ha sin egen .no, .net eller .org.
  • Hvis brukeren ikke er dyktig i HTML, er det mange nettsteder som gir dra og slipp-funksjoner WYSIWYG-teknologi (Hva Du ser er hva du får), som gjør det mulig for brukeren å skrive inn en boks. I dette tilfellet er nettstedets design allerede på plass.
  • Når forfattere har skrevet en bok, er en av de beste måtene å drive publisitet, oppnå en agent, redaktør eller bare gi eksempler på kapitler, å opprette en nettside. Dette virker som bokens butikkfront. Det representerer også forfatteren og eventuelle hendelser som forfatteren kan være med på. Da tiden forandrer seg, forventes forfattere å være teknisk litterat. Mens etablerte forfattere kan ha et nettsted bygget for dem ved publisering Hus, nye eller nye forfattere må bygge seg selv.