Hvordan tegner jeg frokostmat?

 

Hvordan tegne et solfylt egg

1.

Tegn en oval midt på papiret. De mindre sidene på den ovale skal peke på sidene --- det vil si, din oval skal se ut som et egg som ligger på siden. Denne ovale blir eggeplommen.

2.

Tegn et stort torg rundt det ovale. Denne torget vil tjene som resten av egget.

3. Bruk torget som din guide, og gjør kroppen til det solfylte egget ved å lage 'splash 'form solfylte egg er kjent for. Designet er opp til deg, men du må følge det generelle omrisset av torget for å sikre en viss grad av proporsjon.

4.

Fargelæringen er en gul farge, og etterlater en liten sirkel blank for å skape illusjonen av glans som reflekterer av eggeplommen.

Hvordan tegne en muffin

1.

Tegn en sirkel i midten av din papir. Denne sirkelen fungerer som din muffins topp.

2.

Tegn et lite firkant nederst i sirkelen. Torget skal bare være litt mindre enn sirkelen din. En fjerdedel av torget skal også overlappe sirkelen.

3.

Slett den delen av torget som har overlappet sirkelen. Nå er du igjen med kroppen din muffin. Sirkelen er muffins toppen, og torget er nå muffins kropp.

4.

Gjør kantene på sirkelen litt mer grovt utseende ved å skape ujevn feil . Som du vet, kommer muffins ikke ut av ovnen med en perfekt jevn overflate som din sirkel har. Opprette en grov og jevn kant vil hjelpe deg med å fullføre en realistisk utseende muffin.

5.

Tegn i alle former du vil ha i muffinen for å representere typen muffin som den er. For eksempel kan du tegne i blå sirkler hvis det er en blåbærmuffin. Hvis det er en branmuffin, la muffinen være tom.

6.

Rund ut bunnen av firkant for å legge til dimensjon på muffins basis. Kurven skal være omtrent den samme som kurven til sirkelen din.

Hvordan tegne en kopp kaffe

1.

Tegn et rektangel på din papir. De korte sidene av rektangelet skal pekes mot toppen og bunnen av papiret.

2.

Kurv bunnen av rektanglet litt og legg deretter en oval på toppen av rektangelet. Halvparten av det ovale skal overlappe rektangelet, og det ovale skal ikke være bredere enn rektangelet. Dette ovale vil tjene som åpningen av kaffekruset.

3.

Tegn et håndtak på siden av kruset. Du kan gjøre dette ved å tegne en enkel halvcirkel på siden av rektangelet.

4.

Tegn skarpe linjer over kaffekruset for å representere varmen som kommer fra kaffen.

Hvis du er en restaurant eier som trenger å lage en meny, plakat eller avisannonse, trenger du sannsynligvis en illustrasjon av maten din for å ta tak i kundenes oppmerksomhet. Heldigvis er tegning av frokostmat så enkelt som å kombinere flere enkle former som sirkler, firkanter og rektangler. Du vil få en flott illustrasjon for å vise frem til kundene dine, forutsatt at du har en stabil hånd og riktig kunstforsyning.