Slik sender du farget glass (første av flere artikler) -dtg

 

1.

Vi har glassplaten lagt ut på et annet bord enn det vi skal bygge kassen på.

2.

Først legger vi den 1 'tykke, stive skumisolasjonen på bordet. Dette kommer i rosa, blå eller hvit, avhengig av merkevaren du kjøper.

3.

Vi legger panelet skal sendes på toppen av isolasjonen og bruke en boksekniv til å kutte rundt panelet. Vi kutter rett på kanten. Vi vil ikke ha noe ekstra skum som henger utover vinduskanten.

4 .

Da skyver vi skumlinjen av skummet over kanten av bordet og skyver ned for å bryte skummet. Hvis den har en membran som holder den sammen, løper vi en verktøykniv langs den for å kutte den av. Vi bruker kutt av stykker som en mal for å kutte det andre stykket skum i samme størrelse som det første.

5.

Så tar vi en to av fire og bruker den som et mønster for å kutte fire stykker fyllstoffer av skum.

6.

Her har vi 'skum, glass, skumsandwich' med noen av våre kuttstykker som ligger på toppen.

7.

Deretter tar vi de lange stykkene og kutter dem til skiltets lengde og setter en på hver side av skiltet . Da står vi opp en to til fire langs langkanten og markerer en kuttlinje en to til fire bredder fra tegnets ende.

(Vi sørger for at den andre enden av de to av fire henger ut en to til fire bredder i den andre enden når du markerer) Snittet to av fire er så kuttet en sagbladbredde kort, slik at boksen holder skummet tett. Vi kutter et sekund for den andre siden.

9.

Her er skummet 'sandwich' med et annet stykke skrapskum på toppen av haugen for å heve toppen av hele pakken til høyden på de to av fire rammen. Du kan også se de to av fire sidestykker som er klare til å bli satt på plass.

10.

Nå bruker vi en klemme til å trekke de to sammen i hver ende. Vi bruker bare et lite trykk på klemmen. Vi ønsker at kassen skal være stram, men ikke så stramt at vi skader skummet og kjører den inn i det farget glasset vi beskytter.

11.

Vi kutter og fester våre sammenhengende to Ved å sjekke at toppen av kassen er jevn med de to av fire rammene. Så legger vi et par lag med skumtøy til toppen slik at lokket på kassen vil påføre et lite trykk når det 's på plass. (Vi fyller rommet i kassen med ekstra skum).

12.

Fordi vi har en tommers skum på toppen og bunnen og rundt glasset inne i kassen , det er trygt å skru ned kryssfinerens topp av kassen. Vi la kryssfiner på toppen av rammen og spores rundt den og deretter kutte den ut.

13.

Neste Vi har noen venner som hjelper med å slå hele forsamlingen over.

14.

Så la vi det siste stykket kryssfiner ned og skrude det på plass.

15. Når vi sender, finner vi at bevegelige vanlinjer har et godt system på plass for å hente følsomme og delikate elementer, som elektronikk og glassmaleri. De koster 3 eller 4 ganger mer enn vanlig transportør, men du får det du betaler for.

Denne teknikken er bra for svært store stykker. Vi har funnet ut at de hvite Styrofoam arkene som kan fås fra hjemmekonsentrasenter har mer 'gi' til det. Også når pakken med glass og isolasjon er fullført, legger vi til en ekstra Isolasjonslag rundt hele pakken. Dette forsikrer at vi har minst 2 ' av skum rundt glasset (som rederiene krever).

Du bør se følgesvennartikkelen til denne som viser trinnene igjen når du sender et mindre vindu.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen er bare starten, Den er publisert med større bilder på http://www.betterstainedglass.com/Newsletter/Archives/2005julyhow2ship/july2005how2ship.htm Hvis du planlegger å bygge en kasse, les de to andre artiklene på frakt .
  • Bygg kassen din med overkill, bruk i tvil mer skum og mer pakking. Tross alt er sagt og gjort, får Windows fortsatt sprukket. Denne artikkelen er beregnet på store stykker som sendes via lastebilslinjer som har spesiell håndtering. Denne teknikken vil ikke være tilstrekkelig for UPS eller Fedex frakt. Se de to andre artiklene
  • For å sende et stykke glass, må det være crated. Vi bygger en kasse rundt hvert glassstykke som vi sender. Det må være en tilpasset passform slik at glasset kan være tilstrekkelig beskyttet. Følgende bilder er av oss å bygge en kasse for et 3 'ved 5' vindu. Vi bruker de samme teknikkene når vi crates et mindre vindu, dekket i en annen artikkel.