Hvilket utstyr er nødvendig for å bli fotograf?

 

Betraktninger

Det første som en spirende fotograf trenger å gjøre før han kjøper utstyr, er å bestemme hva han vil fotografere og hvilket medium han vil bruke. Den første er lett, fordi det vil pleie å være det som interesserte personen for å bli fotograf i utgangspunktet. Fotografer som ønsker å skyte glamorøse modeller for magasinoppsett, eller de som vil fotografere bryllup, vil sannsynligvis ønske å skyte ved hjelp av mediumformatutstyr. Dette er virkelig high-end ting og ganske kostbart. Fotografer som ønsker å være fotojournalister eller gjøre mer grunnleggende arbeid, kan holde seg med medium-range utstyr. De som vil være kunstfotografer vil sannsynligvis holde seg til film fordi det er vakkert og uttrykksfulle. For nesten alle andre, gjør digitalt langt mer fornuft fordi det er raskere og enklere.
Profesjonelle fotografer, for det meste, ikke skyter med lav-end-punkt-og-shoot-kameraer. De bruker systemer. Dette betyr at hvert kamera i det vesentlige består av komponenter: kamerahuset, linsen, flash-enhet og media (film eller minnebrikke).

Funksjon

For et grunnleggende oppsett på 35 mm-stil, er en solid kamera med god oppløsning det første steget. En stor del av valget her vil avhenge av hvordan kameraet føles i hånden sammen med funksjoner. For digitalt skal kamerahuset bruke et vanlig minnekort (kompakt flash eller sikre digitale kort er mest vanlige), har en høy megapikseloppløsning og en stor sensitiv digital sensor. overvåkingsskjermen på baksiden bør også være stor og lys og ha noen form for beskyttelse mot riper. Kameraets valg vil bestemme linsen, blitsen og annet tilbehørsvalg fordi hvert merke har forskjellige linsebelegg og synkroniseres bedre med varer laget spesielt for det, enten av produsenten eller et tredjepartsfirma.
Mens det er mulig å bli fotograf med bare en kameramasse, har det to eller flere som er mer sanselige. Dette skyldes at flere enn en kan hjelpe fotografen til å spare tid uten å bytte linser, og en annen kropp er en sikkerhetskopi i feltet hvis noe går galt med det første.

Typer

Neste på handlelisten er linser . Disse er avgjørende, selvfølgelig, fordi kvaliteten og typen vil avgjøre hva slags bilder som kan skuttes. Lavkvalitets linser kan produsere fuzzy bilder eller bilder med dårlig farge eller andre feil. For å starte, er den enkleste måten å dekke de fleste opptaksoppgaver å kjøpe to zoomlinser. Den første skal være i vidvinkel til normal rekkevidde, og den andre skal være normal til telefoto. På et 35mm-stilkamera er det normalt 50mm. Dette gir kameraet samme syn som om du så på en scene med det blotte øye. Jo lavere millimeter, jo bredere er visningen. Jo høyere millimeter, jo smalere er visningen. Vidvinkelobjektiver ser ut til å skyve scenen tilbake fra kameraet, mens telefoto-objektiver bringer motivet nærmere kameraet.

Identifikasjon

Media for digitale kameraer i disse dager er rikelig og blir billigere nesten daglig. Mens kompakte flash-kort en gang var standard --- og fortsatt er for virkelig high-end kameraer --- de fleste har byttet til sikre digitale (SD) kort. Disse kortene kan håndtere fra 512K data til 16 GB eller mer. Det er mer å tenke på enn bare størrelse, men fordi hastigheten som disse kortene leser, vil avgjøre hvor fort du kan ta påfølgende bilder. Det er også vurderingen at hvis du bruker 16 1GB-kort i stedet for et 16GB-kort, du er mindre sannsynlig å miste data. Hvis ett 1GB-kort blir dårlig, har du mistet 1/17 av dataene dine i stedet for alle dataene.

Potensielt

Det neste utstyret er en elektronisk flash-enhet. Mens de fleste moderne kameraer har innebygd 'Fyll' blinker, disse bør bare betraktes som ekstrautstyr. En god flash-enhet som synkroniseres med et bredt spekter av lukkerhastigheter, sørger for at du får mest mulig utslag. Andre ting du bør vurdere, er et stativ, filtre og eksterne enheter, inkludert blyanter, notisblokker og ekstrabatterier. Stativ er viktige for stabiliserende bilder og bør ha hurtigvalg, slik at du raskt kan koble kameraet av enheten. Filtre som ultrafiolett eller dis bør brukes på forsiden av hvert objektiv i det hele tatt Det er enklere og billigere å erstatte et $20-filter enn en $500-linse.

Advarsel

Kameraposen er en viktig komponent som mange overser. De må være veldig robuste og robuste fordi de blir satt gjennom alle slags forhold gjennom årene. Tilbringer mer enn $100 på et kamera pose er en god ide for pro.

Betydning

På den andre enden av fotografens verden er datamaskinen og programvaren. Den beste innsatsen er en Apple Macintosh med Adobe Photoshop-programvare. Dette er den høye standarden på fotografer overalt. En høykvalitets harddisk og gode opptakbare DVDer er også avgjørende for arkivering av bilder. Mens endelige utskrifter kan gjøres av profesjonelle fotolaboratorier, er det også en god idé å ha en høykvalitets blekkskrivere. Å bli fotograf kan være drømmen til alle med et godt fotografisk øye. Talent, trening og dyktighet er de viktigste aspektene ved å være fotograf, men å velge riktig utstyr kan forbedre ferdigproduktet samt gjøre livet som fotograf lettere.