Hvordan Airbrush Motorcycle Gass Tanker

 

1.

Begynn med å male et glatt svart underlag på bensinbeholderen. Ved å bruke en svart bakgrunn vil alle de andre farger skille seg tydeligere ut. La maletiden tørke.

2.

Skriv ut eller tegne designet du vil male på et ark slik at det er den nøyaktige størrelsen du vil ha på bensintanken . Lag fotokopier av designen. Bruk pennkniven til å kutte ut hovedtallene i designet, slik at du har tallene og en omgivende bakgrunn skilt fra hverandre. Klipp ut tallene på en annen kopi av designet, og bruk deretter pennkniven til å kutte ut områdene som er svarte i farge.

3. Sprøyte på bensintanken. Bruk primærfarge for hver figur lett å spray over hullet der figurene er skåret ut. Dette gir deg en mal å jobbe fra. Fjern bakgrunnen og la malingen tørke. Dette bør ikke ta mye tid Legg nøye på figuren med de svarte delene skåret ut over tallene du bare har malt. Bruk svart lakk, fyll den svarte. Fjern malmen og la malingen tørke.

4.

Bruk fargekopien av designet til å fungere fra, airbrush tallene. Dette er frihåndsarbeid og trening. Ta deg tid og airbrush figuren så tett som mulig til designet. Når du er ferdig, la malingen tørke.

5.

Dekker forsiktig figurene med utklippene for å beskytte den luftbårne designen. Legg igjen bakgrunnen. å tørke.

Spray maling gass tanken med høyglans klarcoat for å beskytte airbrush-maling.

Tips og advarsler

h4>

  • Selv om du bruker en gassmaske, skal du alltid arbeide i et godt ventilert område.
  • Alt kan males på en motorsykkel bensintank med airbrush. Med så få områder på en motorsykkel som kan skreddersys, gir bensintanken det største lerretet å jobbe med. I tillegg er det den delen rytteren ser mest ut. Av alle malingsteknikker tilbyr airbrushing mest kontroll og de beste resultatene.