Hvordan lage en baby bok på nettet

 

1.

Registrer deg for en konto hos en fotobokleverandør. Mange bildesider tilbyr denne tjenesten, inkludert Shutterfly, Snapfish og Kodak Gallery.

2.

Velg designelementer for babyens fotobok. Disse inkluderer coverdesign, layout, bakgrunnsfarge, stil og størrelse på boken.

3.

Last opp bilder fra datamaskinen. Foto-sider gir verktøy for å laste opp babybildene du vil inkludere i fotoboken.

4.

Legg bildene i fotoboken og ordne dem. Oppsettet du valgte tidligere, kan bestemme hvor mange bilder du kan plassere på hver side. Noen verktøy lar deg velge en annen størrelse for hvert bilde på en side.

5.

Gå gjennom fotobok og rediger etter ønske. Når du er fornøyd med boken, legg den til i handlekurven din og gå videre til betalingsseksjonen på nettstedet.

6.

Skriv inn mottakerens navn og adresse i feltene som tilbys. Se gjennom bestillingsdetaljene og velg en forsendelsesmetode. Skriv inn betalingsinformasjonen din for å fullføre transaksjonen. Babyboken vil bli levert til mottakeren.

Babybøker brukes til å feire øyeblikk fra babyens første år. Mange nettsteder gir verktøy for å lage fotobøker online for en moderat avgift, og de sender boken til deg eller til navnet og adressen du oppgir. Babybøker er keepsakes og kan gis som gaver til besteforeldre og andre familiemedlemmer.