Slik deler du videoer

 

1.

Åpne prosjektet ditt i Adobe Premiere Elements. Dette programmet er en minne hog, så hvis du har en gigabyte eller mindre minne, kan det ta litt tid før prosjektet åpnes. Husk å lukke alle andre applikasjoner før du bruker Adobe Premiere Elements for å frigjøre datamaskinressurser. Når prosjektet er åpent, klikk på DEL

2.

Delemenyen har en rekke generelle alternativer. Vi vil se på hver enkelt separat bortsett fra TAPE. Du må ha en DV TAPE-opptaker koblet til datamaskinen for å bruke dette alternativet. Legg merke til at du kan dele til en disk, datamaskin, Internett eller telefon / spiller. Du kan brenne til disk ved hjelp av Adobes DVD-maler for å lage en meny- eller kapitteldrevet DVD.

3.

La oss først se på diskalternativer først. Dette er hva du bør bruke hvis du vil brenne en disk for å gi til noen andre. Du kan brenne til en DVD eller BLU-RAY disk. Du kan opprette en disk tittel og velge kvalitetsalternativer. Forhåndsinnstillinger er basert på alternativer lastet med Adobe Premiere. Du kan endre alternativene ved å velge ADVANCED-menyen.

4.

Hvis du vil lage en video for å se på en datamaskin eller dele med en annen datamaskinbruker, bør du velge COMPUTER-alternativet. Det er en rekke valg å lage. Du kan lage FLASH-videoer for å bruke på et nettsted. Du kan også lage MPEG-filer og AVI-filer. Disse formatene er nyttige for å lage klipp som du kanskje vil bruke med andre prosjekter eller sende til andre personer som skal bruke i prosjektutviklingen. Hvert valg gir deg en rekke alternativer å velge mellom så langt som video og lydgengivelse.

5.

Den avanserte menyen lar deg endre lyd-, video- og multiplexeralternativer for din videoer. Du kan eksportere til HD-formater, telefonformater, Ipod-formater, PAL, NTSC og mange andre. Du kan også justere lyd- og multiplexerformater for å oppnå den høyeste kvaliteten på videoutgangen. Legg merke til at hvert alternativ vil endre filstørrelsen dramatisk. Generelt vil den største filen gi deg den beste utgivelsen, men det kan ikke være mulig å spille på datamaskiner, avhengig av CODECS og skjermkort som er installert. For eHow, synes MPEG 3-filmer med Dolby Digital lyd å fungere best.

6.

Du kan dele filmer direkte på YouTube eller publisere dem på ditt eget nettsted. Hvis du vil laste opp videoen direkte til YouTube, klikker du på NEXT-knappen når du har valgt YouTube.

7.

Hvis du ikke har en YouTube-konto, kan du opprette en gratis konto her eller signere inn på YouTube-kontoen din for å laste opp filmen din.

8.

Hvis du har ditt eget nettsted, kan du velge 'Mitt nettsted' og fyll inn server- og portinformasjonen din. Du må også angi katalog, filnavn og angi i brukernavn og passord. Dette vil tillate deg å FTP filen din direkte fra Adobe Premier til nettstedet ditt. Dette sparer mye tid og krever ikke spesialisert programvare for å sende disse store filene direkte til nettstedet ditt.

Endelig kan du dele videoen direkte til en mobiltelefon, Creative Zen eller en iPod. Rull ned for å finne riktig mobilformat, som vil laste inn riktig forhåndsinnstilling. Du kan deretter eksportere filmen til datamaskinen din, som vil være i riktig format for utdataenheten.

Tips og advarsler

  • Pass på at du har alle tilgangsnumrene og passordene du trenger for Internett og mobile enheter.
  • Velg alltid den høyeste oppløsning enheten din tillater, og filstørrelsesestimatene har en tendens til å være høy i forhold til den faktiske filstørrelsen.
  • Adobe Premiere Elements har praktiske alternativer som lar brukeren sende videoen til enheter, telefoner og webapplikasjoner. Veiviserne er enkle å bruke selv for en nybegynner og gjør det mulig å dele videoer på en rekke måter uten å forlate programmet. Du kan lage komplette DVDer, eksportere filmer til telefoner og andre enheter og eksporter filmer til YouTube eller til ditt eget nettsted via FTP. Følg de enkle trinnene i denne artikkelen for å dele videoene dine med venner, familie og verden.