Magasinutskrift i California

 

1.

Start magasinet ditt ved å finne en lokal skriver med bindende og direkte posttjenester. Hvis publikasjonen din er lokalisert i Los Angeles, kan du bruke Utskrift etter design for å fullføre utskriftsjobben din for distribusjon i hele byen. Nå ut til skrivere i San Diego, San Bernardino og andre byer for å håndtere spesielle utgaver og innlegg.

2.

Rådfør deg med investorer, redaktører og andre ansatte for å avgjøre hvor ofte magasinet skal skrives ut. Du må balansere umiddelbarheten av emnene dine med ditt årlige budsjett for å finne riktig antall problemer hvert år.

3. Gi ut det nylig utgitte magasinet til studenter i California Universitetet og Universitetet i California systemer. Disse systemene er det største offentlige universitetsnettverket i USA, noe som gir publikasjonen øyeblikkelig troverdighet blant yngre markeder.

Møt med distributører i ditt område for å nå California innbyggere i kjøpesentre , kaffebarer og biblioteker. Bedrifter som Caseytown Distribution i Sacramento kan forlenge leseren eksponentielt ved å få bladet ditt til høytrafikkområder.

Hent de siste problemene fra konkurrerende magasiner for å bestemme visuell og redaksjonelle preferanser i din region. Du bør lese gjennom San Francisco Weekly eller IN Los Angeles Magazine regelmessig for å avgjøre om magasinet ditt holder seg konkurransedyktig.

Sprøyt opp bladet ditt ved å finne illustratører og kunstnere som kan jobbe som uavhengige entreprenører. Kontakt professorer ved California College of the Arts for å finne lovende studenter med behov for deltidsarbeid. Sjekk hver illustrasjon for å sikre at detaljene er dristige nok til å være synlige etter utskrift.

7.

Angi faste tidsfrister for artikkel, fotografi og illustrasjonsinnlevering for å unngå å savne distribusjonsfristen. Legg igjen minst to uker før skriverens ideelle innleveringsdato for fakturakontroll, revisjoner og siste øyeblikkstilføyelser.

Tips og advarsler

  • Søk noen sende beretninger til skuespillere, musikere og forfattere gjennom byråer som CAA for å skape interesse for publikasjonen.
  • Begrens geografisk fokus i California til Spar tid, penger og energi. Hvis publikasjonen forsøker å dekke California fra Bay Area til San Diego, vil du være dyp i gjeld når ditt første magasin går ut på utskrift.
  • Det store utvalget fra San Diego til San Francisco kan være vanskelig for nye magasinutgivere å overvinne. Californias høye levekostnader, konkurransedyktig underholdningsindustri og regional forskjell kan ødelegge en ny publisering s sjanser fra nummer ett. Du må velge et nisjeemne, holde kostnadene lave og finne billig hjelp med å få bladet ditt til aviskiosker. Nøkkelen til suksess i California-mediemarkeder er å holde driften din lokal til du har bygget en hengiven leser.