Slik bruker du barns kunst til julegaver

 

1.

Gjennom skoleåret har barna dine tegnet og malt bilder. Samle dem opp og få alle til å velge hvilket familiemedlem som skal få hvilken som helst og sette dem i en ramme.

2.

Få barnet ditt til å lage sin egen Hvordan artikkelen, Hvordan å hoppe, hvordan å mate familien hunden, hvordan å hugge bestemoren din, hvordan å dekorere et juletre eller hvordan å være god for julenissen. Legg til navn og alder eller år og legg det i en ramme. Det er en forfriskende gave som representerer barnets individualitet.

3.

Prøv forskjellige medier for kunstverk. Tår tungt byggepapir for å lage et bilde eller tegne et portrett opp føre til fantastiske resultater.

Få barnet ditt til å tegne et selvportrett eller et portrett av et familiemedlem. Bruk pasteller som medium og legg det i en ramme.

Ta et bilde av barnet ditt som gjør deres favoritthobby, som for eksempel hockey eller når de slettes under skateboarding eller når de får en A på deres essay og før du setter Legg inn i rammen, la barnet dekorere rammen. Velg en enkel ramme som har en bred kant som er flatt. Kunst- og håndverksbutikker kan ha et utvalg som er bedre egnet for dette prosjektet. Limskjell, peppermynte eller små miniatyr leker på rammen selv.

På kunst- og håndverksbutikker er det små bokser som er under glass, og du kan sette samleobjekter inn i kalt skyggebokser. Få barnet ditt å samle p ebbler og blomster, små leker de ikke lenger spiller med og skriver meldinger, eller tegner og tar bilder for å sette inn i skyggeboksen for å gi som en gave.

Tips og advarsler

< / p>
  • Få barna til å signere sin opprettelse og sette datoen.
  • Prøv forskjellige farger på å fargelegge bildene.
  • Hvis du ikke kan bestemme hvilket bilde ser du midlertidig på det i rammen, og det vil hjelpe deg med å bestemme.
  • Du er aldri for gammel til å være kunstnerisk. Få litt kunstforsyninger og gjør noe å ramme.
  • Denne julen, vi vil alle tenke på måter å spare penger på å gi gaver. Hva kan være bedre enn å gi en kreativ, en slags julegave av barna dine, det er ikke bare budsjettbeslektet, men vil også bli verdsatt og nytes i årene som kommer. Les videre for å finne ut mer.