Slik farger du Kikyou's hud ved hjelp av Realism Style

 

1.

Velg et fargemedium. Bruk fysiske materialer som fargeblyanter eller maling, eller farg Kikyou 's hud i Photoshop. Velg en papirtype som passer til ditt medium.

Finn referansebilder av Kikyou som Vis fargen på huden hennes (se Resources). Kikyou er blek i anime, med noen gule undertoner. Se etter fargebenvisninger, blant bilder av ekte mennesker i Kikyous etnisitet. Finn detaljerte bilder som viser hudens struktur.

3.

Lag tre fargepaletter. Du vil ha en grunnfargepalett, et høydepunktspalett og en skyggepalett. Hvis du jobber i Photoshop, kan du løfte palettfarger fra dine referansebilder. Arbeid i separate fargelag på datamaskinen.

4.

Lag en lysskisse av alle aspekter av tegningen. Hvis du jobber i Photoshop, bruker du nettbrettet eller skanner en skisse inn i datamaskinen. Hvis du jobber med mer tradisjonelle materialer, bruk en lys ferskenfarget blyant. Grafittfargene farger grå, som du ikke vil vise gjennom hudavsnitt.

5.

Vær oppmerksom på lyskilden din og merk deg hvor fargene skal være mørkeste og letteste. Du vil kanskje bruke et referansebilde til å gjøre dette til du blir komfortabel. Benstrukturen og musklene skaper skygge på en svært spesifikk måte, og tegningen av Kikyou vil se veldig rart ut dersom du bare bestemmer hvor høydepunkter og skygger går.

Bygg. opp farge fra letteste til mørkeste. Du vil gradvis legge mørkere og mørkere farger over lyse farger. Begynn med hvitt på områdene direkte markering. Dekk resten med litt mørkere farger som fersken og jasmin, deretter flytte opp til den gule og røde skyggen undertonen at huden har rosa og umber farger. Mørke skygger kan bestå av blues og greener. Du må kanskje gjøre mange forskjellige lag, noen ganger bruke de lettere fargene over mørke farger.

7.

Lag litt tekstur med ujevn hud. Mellom fargelagene dine kan du lage skjønnhetsmerker, arr og pockmarks du vil legge til. Lag variasjon.

8. Pudse dine skygger etter ønske og vær oppmerksom på den subtile skygging som skaper ansiktsstruktur. Pass på at de blander seg naturlig med resten av fargene.

9.

Gå tilbake og se på tegningen. Sørg for at du oppnår fargeeffekten

Tips og advarsler

  • Huden er ikke helt jevn i tekstur eller farge. Legg til litt variasjon for realisme.I farget blyant tegninger kan du oppnå hudtekstur på flere forskjellige måter. Den mest aksepterte måten å fargelegge en realistisk tegning på er å bruke en rekke slagteknikker og crosshatching. For et jevnere utseende, bland de fargede blyanter med en fargeblanders blyant.
  • Ikke velg et referansebilde som er digitalt retusjert for å skape huduniformitet. Du vil ha et naturlig utseende.
  • I kunst er det ofte vanskelig å fargelegge menneskelig hud. Hud er ikke ensartet i farge eller tekstur og er ofte preget av ufeiligheter som er vanskelig å kommunisere i enkelte medier. I animerte eller tegneserie medier er dette ikke tilfelle. Animerte tegn, for eksempel Kikyou fra 'Inuyasha,' er fargede i blokkdeler av grunnfarge, høydepunkt og skygge for enkel gjengivelse. Lær å oversette Kikyous fargeblokkede anime stil hud til en realistisk hudfarge.