Hoteller i Williamsburg, Va

 

Funksjoner

Det er noen gode og mindre hoteller med en historisk atmosfære, som Williamsburg Hospitality House ligger på Richmond Road. Hoteller av denne stilen er sjarmerende, varme og vennlige og har alle fasiliteter i større hotellkjeder, som spillrom, utendørs svømmebasseng, trådløs internettforbindelse (med en liten avgift), treningsstudioer, restauranter, vaskeritjeneste, salgsautomater og gavebutikker. Fordeler Williamsburg er så populært blant turister fra utenfor området, det er ingen mangel på vakre og praktiske kjedehoteller som Marriott eller Sheraton, begge ligger svært nær Colonial District of Williamsburg . Disse hotellene tilbyr all kjennskap og komfort i etablerte kjeder. Hvis du er ute etter kjenthet hjemmefra, er disse typer hoteller gode alternativer for deg.

Typer

Et budsjetthotell er et annet alternativ. Ikke alle ønsker å bruke over $150 per natt (minst) på innkvartering. Williamsburg har mange rene, hyggelige og komfortable budsjetthotellalternativer, inkludert Days Inn og Holiday Inn Express. Disse to budsjetthotellet ligger svært nær Colonial District, noe som gjør dem til gode alternativer for besøkende. Disse typer budsjett overnatting tilbyr mange fantastiske fasiliteter, inkludert trådløst internett og vaskeritjeneste.

Advarsel

Sørg for å bestille hotellet så snart som mulig for de datoene du planlegger å være i Williamsburg. Fordi Williamsburg er et populært turistmål, kan hotellrom på praktiske steder bli raskt opphisset. Ikke prøv å bestille hotellrom i Williamsburg en uke før du ankommer. Rommene i ditt prisklasse kan allerede bookes.

Expert Insight

Mange Williamsburg besøkende anbefaler å bo på et hotell med en historisk atmosfære og Williamsburg Lodge er et fantastisk valg, det kombinerer moderne bekvemmelighet og koloniale prakt. Nærliggende Cape Charles har også mange historiske hoteller, inkludert den vakre og rustikke Cape Charles Inn. Williamsburg, Virginia, er en av de mest populære og kjente historiske byene i landet, spesielt Colonial Williamsburg-delen. Med en rik historie som går tilbake til det syttende århundre, er det mange fantastiske ting å se i området, inkludert det første Capitol-bygningen i Virginia og ulike historiske kirker. Besøkende til Williamsburg bør undersøke losji før du gjør turen. Fordi området er så populært blant turister, kan noen ganger de beste hotellene bestilles. Her er noen hotellalternativer å vurdere.