Hvordan bygge vindmølleparker

 

1.

Velg et potensielt nettsted for vindmølleparken. For gården å være økonomisk levedyktig, er minimumskravet for gjennomsnittlig årlig vindhastighet 11 til 13 km / t. Gode ​​ressurser for denne typen informasjon inkluderer Nasjonalt fornybar energi laboratorium og American Wind Energy Association (se Resources section).

2.

Vurder nettstedet kritisk. Faktorer som må analyseres grundig, omfatter lokal geologi, truede arter som kan legges til ytterligere risiko ved vindmølleutvikling og meninger om det omkringliggende samfunnet om estetikk, støynivå under utviklingen og hvorvidt de vil benytte vindkraft i sine hjem . På grunn av den store størrelsen på vindturbiner, må området være lett tilgjengelig med store transport- og installasjonsvogner.

3.

Veier kostnadene. For å sikre at vindparken er lønnsom, må du vurdere eventuelle kostnadsbesparende tiltak du kan gjennomføre under bygging og markedet for fornybar energi som gården vil generere. Rådfør deg med lokale myndigheter for å se om det er økonomisk assistanse for bygging av en fornybar energi vindkraftpark.

4. Kontakt en profesjonell landingsansvarlig for å lære mer om prosessen. å få tillatelse til å bygge en vindmøllepark.

5.

Kontakt vindturbinprodusenter. Du må diskutere spesifikasjonene på det potensielle området med en profesjonell for å bestemme den mest effektive stilen til vindturbiner. Lær om drift- og vedlikeholdskravene til turbiner for å fastslå den langsiktige muligheten for driften av vindmølleparken.

6.

Finn prosjektutviklere i ditt område som vil kunne jobbe tett med deg å bygge den mest effektive vindparken på det valgte stedet. Utvikleren vil kunne gi deg kontakter for de ulike aspektene av prosjektet, som fysisk konstruksjon og elektrisk arbeid.

Tips og advarsler

  • An En annen måte å redusere kostnadene på er å velge et nettsted som har eksisterende høyspenningsledninger allerede på plass.
  • Å bygge en vindpark er et stort, kostnadskrevende, tidkrevende og samarbeidsprosjekt. Alvorlige utviklere må engasjere seg i omfattende forskning som involverer dialog med lokale myndigheter om temaene vindkraft, geologi, biologi og sonering og tillatelseskrav i tillegg til å høre innspill fra samfunnet. Det er lurt å ha flere investorer involvert i produksjonen av en vindmøllepark for å dele kostnader.