New Jersey attraksjoner

 

Funksjoner

En av de mest spennende attraksjonene i New Jersey er fornøyelsesparken Great Adventure, som er en del av Six Flags-kjeden. Ligger i Jackson, New Jersey, har denne enorme parken eksistert siden 1974. Med tretten rulleskøyter, åtte vannritt og flere spill og attraksjoner du kan forestille deg, er dette det ideelle stedet å slappe av og ha det gøy på en New Jersey tur .

Fordeler

En av de beste tingene om New Jersey er den berømte Jersey Shore. Alle som bor i eller har vokst opp rundt i New Jersey har tilbrakt en sommer eller to (minst!) Avslappende og basking under solen her. Hvis strender er noe som appellerer til deg, sørg for å sjekke ut stranden i Wildwood, New Jersey, som har blitt kåret til den beste stranden i staten mange ganger. Den beste delen av stranden her er strandpromenaden, som er hjemsted for Morey Piers Amusement Park og Raging Waters. Sørg for å ta en tur på vognen mens du er på strandpromenaden.

Historie

Hvis du vil lære om historien til New Jersey som en stat, New Jersey State Museum (etablert i 1985 ), som ligger i Trenton, er det beste stedet for deg. Det er gratis tilgang til museet, og museet viser en mangfoldig samling gjenstander fra 1800-tallet. Museet har et utmerket utvalg av indiansk kunst. Ikke glem å se på planetariet også - det er fantastiske visuelle representasjoner av solsystemet.

Geografi

En fantastisk måte å lære om den naturlige skjønnheten og geografi i New Jersey er å tilbringe dagen ved Wawayanda State Park ligger i Nord-New Jersey (i både Passaic og Sussex fylker). Denne parken er avtale for turstier, nyter naturen i staten, og for å se på dyrelivet også (den sperrede uilen, stor blåhjerne og røde skulderhøg alle bor her). Besøkende kan til og med bade eller kajakk i Wawayanda Lake.

Expert Insight

Hva er New Jersey best kjent for, bortsett fra Jon Bon Jovi og diners? Kjøpesentre, det er! 'Mallrats' ble ikke satt i New Jersey for ingenting. Og ingen tur til New Jersey er komplett uten minst et par timer med å roaming et klassisk kjøpesenter. Westfield Garden State Plaza i Paramus er perfekt, da det er uten tvil det største kjøpesenteret i staten. Med 346 (og voksende) butikker, en massiv matrett, og all New Jersey-stemningen og holdningen du måtte ønske, var det et must-see. Det er mange attraksjoner i Garden State, så hvis du planlegger å ta en tur til New Jersey i nær fremtid, start din forskning nå. Fra store kjøpesentre til fornøyelsesparker og alt i mellom, er New Jersey en Flott sted å gå for enten en lengre ferie eller en rask helgferie (spesielt når det er sommer og Jersey Shore hopping).