Tips for å skisse dyr

 

Betydning

Alt rundt oss har en form eller form. Enten det er lineært eller ikke, forteller skjemaet våre øyne hva vi ser. Så hvis du bruker former for å bygge på, kan du forme dyrene du vil tegne. For eksempel består en gås av en oval kropp, en konesylindret sylinderhals, kegleformer for ben og en kjegle for en nebb. Halen er en langstrakt trekant.

Typer

Ulike typer former danner de fleste dyr før du begynner å legge til detaljer. Prøv å tegne noen former som praksis før du knytter dem til et bestemt dyr. Peanutformen kan brukes til en rekke dyrehodet. Elg, sjiraffer, flodhester, hester og hjorthoder bruker en peanutform. Kyr er formet med peanut kropper, et ovalt ansikt og sylindrisk kopp nese. Bena er lange sylindere med skiveformede kopper til fot. Et løvehodet starter med en sirkel og en kort sylinder for nesen, og avrundede kupler for ører.

Fordeler

Fordelen med å bruke figurer å tegne med er den enkle måten du vil kunne fullføre gjengivelsen på . Når figurene er på plass, er det enkelt å endre og legge til eller slette fra den opprinnelige formularen. Det gjør også rask skissering enklere. Formene vil også gi deg en følelse av bevegelse som er en del av perspektivprosessen.

Expert Insight

Bill Tilton er en tidligere Disney Studio-artist og forfatter som bruker former for å danne dyrene han skisserer. Hans teknikker er fascinerende, og du kan lære mye ved å bruke de tidligere nevnte teknikkene som jeg har lært fra Bill.

Effekter

Ved å legge til skygge og forlate hvitt av papiret som et høydepunkt, tar dyret på seg en fullfør identifikasjon. Bruk markører eller kullblyant til å plassere farge rundt utsiden av dyret, som vil ta det fremover. Gni fingertuppene over kullet og skyv det vekk fra dyret til det fades. Dette skaper en fin skyggeeffekt. Skissering av dyr er lett når du tenker når det gjelder former i stedet for dyrene selv. Ved å studere figurer kan du lære å skisse kroppen ved hjelp av peanutformer, elipses, bokser, kjegler, sirkler, firkanter og rektangler. Ved hjelp av disse figurene vil du enkelt lage dyr og kunne bygge detalj på fundamentet for å tegne et realistisk dyr.