Fotoutskrift

 

Identifikasjon

Fotoutskrift setter bilder tatt på film negativer eller på en digital mediekilde på papir. Disse bildene kan ha blitt tatt med et mobiltelefonkamera, et filmkamera, digitalkamera eller annen digital enhet.

Fordeler

Skriver ut bilder og har kopier er en fin måte å sikkerhetskopiere minnene i bilder. Hvis en datamaskin krasjer, blir negativene ødelagt eller den digitale medielagringsenheten blir foreldet, vil bildene ikke kunne sees.

Trykte bilder er lettere å overføre fra generasjon til generasjon. Har du noen gang kjørt over et gammelt familiefoto av fjerne slektninger du har elsket? La dine fremtidige slektninger gjøre det samme med bilder fra familien din.

Typer

Utskrift av bilder hjemme er praktisk. Men hvis du skriver ut Selv om det er 20 bilder, kan det ta minst en halv time. Hvis du er fargekorrig, fjern røde øyne eller beskjær bildet før utskrift, planlegg å være på datamaskinen i en time eller så.

Du kan laste opp bilder til de fleste fotoforhandlere fra Internett, og bare plukke dem opp når de er ferdige, eller få dem sendt til deg. Disse typer utskrifter varer lenger, siden de er skrevet ut på sølvhalogenfotopapir.

Effekter

Utskrevne bilder er enklere å dele med slektninger. Når du viser bestemor den nye storebarnet, er det lettere å gi henne et trykt bilde enn å fortelle henne at hun logger seg på Internett for å se online web album. Utskrevne bilder passer fint inn i feriehilsenskort og er enkle å dele med venner og naboer.

Betydning

Foto s er enklere å ta enn noen gang før. Fra mobiltelefonkameraer til vesker i store størrelser, er digitale bilder populære. Men etter en stund blir lagringsplassen full. Enten du er en skrapbooker eller bare en uformell fotograf, kan du på et tidspunkt bestemme deg for å få fotografiene trykt. Det er noen måter å få utskrifter på, og mange grunner til at du burde. Avhengig av elektronisk lagring er ikke pålitelig. En papirutskrift i hånden kan vare evig hvis den lagres arkaisk i et fotoalbum eller syrefri boks.