Om Maynard Dixon Malerier

 

Historie

Selv før han gjorde sitt første besøk til det amerikanske vesten, øst for sitt opprinnelige California, tok Maynard Dixon tidlig opp om emnet som ville utgjøre sitt livs arbeid: klokken 16 sendte han noen av hans tegninger til den anerkjente vestlige kunstneren Frederic Remington, som trodde den yngre kunstneren viste løfte. Etter å ha brukt bare noen få måneder på å opplære formelt på et kunstinstitutt, slått Maynard på egenhånd og produserte illustrasjoner som viste seg å være populære med magasiner. Etter et trekk til New York begynte han å stille spørsmål til Vestenes egen kunst, og ble fastslått at den var falsk og trøtt. En retur til California markerte en tur i produksjonen hans med bilder av hva han betraktet som den sanne vest. Det er for disse bildene at han er best kjent: Oljemalerier av de store utvåkingene av himmel og land i vestlige stater.

Tidsramme

Fra 1893 til 1906 var Maynard Dixon en del av det unge kunstneriske samfunnet i San Francisco, og skaper illustrasjoner som ble inkr easingly adept med praksis. Han reiste inn i Vesten for første gang i 1900. Årene i New York, 1907 til 1912, tjente ham et nasjonalt rykte, og for en tid var han den fremtredende illustratøren av vestlige historier. Etter 1912, tilbake i Vesten, produserte han bilder mindre tungt vektet med nostalgiske vestlige klichéer, og i 1921 klarte han å redusere sin kommersielle produksjon og konsentrere seg om maleri. Fra 1920-tallet til sin død i 1946 opprettholdt han baser i forskjellige vestlige byer mens han laget forays inn i landet for å skape hans livlige skildringer av landet.

Geografi

Hva noen kaller Maynard Dixon Country består av landene i Amerikansk vest, først og fremst Utah og Arizona. Det var i disse to statene at Dixon levde lengst og bosatte seg i Arizona til slutt fordi den tørre atmosfæren var mest gunstig for hans helse. Han reiste stort sett over hele Vesten, og dette gjenspeiles i hans arbeid. Fjellene i California, Dixons hjemmebase i en tidlig periode av karrieren hans, gjør noen fremskritt i hans arbeid. Dixon besøkte to ganger i 1909 og 1917 hvor han skildrede nordområdene indianere for hvem han følte en tilhørighet I løpet av den 5-måneders perioden Dixon bodde i Taos, New Mexico med sin andre kone, fotografen Dorothea Lange, produserte han mange arbeider.

Typer

Mens de fleste Maynard Dixon-malerier uttrykker skarpe forskjeller mellom lys og mørke Dixon jobbet med ulike farger, og han begynte med intense farger tykt påsatt, og i de siste årene av karrieren var hans bruk av maling tynnere, hans farger mer nyanserte og dempet. 1920-tallet avslører påvirkning av post-impresjonisme og til en viss grad kubisme. Dixon falt disse bendelsene i 1930-tallet og søkte i stedet et uttrykk for Vesten som formidlet sin bredde og skjønnhet i en mer grei beskrivende mann Ner. Hans sente arbeider bygger trygt land og himmel med store, sterke, unhesitating penselstreker. Effekten er monumental. Dixon reagerte på den store depresjonen ved å lage en serie malerier av arbeidere, men snart tilbake til sine vanlige temaer.

Betydning

Maynard Dixon-malerier er modernistiske avlesninger av et klassisk amerikansk tema. Deres lyse åpenhet presenterer et feilfritt, perfekt bestilt, hovedsakelig grensefritt sted, fri for det moderne livets uoverensstemmelse, og for mange fortsetter Maynard Dixon-malerier å inkapslere det amerikanske vesten. Hans bilder har siden hans død aldri opphørt å være populære, og deres popularitet har bidratt til å forme folks ideer om regionen. Maynard Dixons arbeid feirer et idealisert vest, uten strid, full av himmel, som er en viktig del av den amerikanske bevisstheten. Maynard Dixon malerier, funnet i museer og gallerier over hele USA, skildrer det amerikanske vesten som et stort og transcendent sted. Han behandlet sitt emne med respekt og respekt, selv med kjærlighet. Maynard Dixon 's gjengivelser av ørkener, fjell, mesas, himmelen og folket kom for å forme visningen til andre, som, som Dixon, var glad for ideen om et bredt åpent vest.