Om Veggmalerier

 

Misforståelser

Du må ikke betale en formue for en veggmural. Mens jo mer du betaler for veggmuren din, desto mer detaljert blir det, du kan fortsatt få en til en rimelig pris eller lære å lage en veggmaleri selv.

Fordeler

Veggmalerier gir hjemmet ditt en tilpasset, individuell atmosfære så få veggmalerier er like. Å lage eller ha en veggmaleri malt i hjemmet ditt, gjør det til en-av-en- Godt malt og profesjonelt veggmaleri og øke verdien av ditt hjem, spesielt hvis det er et design med stor appell.

Historie av

Veggmalerier kan handles tilbake til begynnelsen av menneskeheten i form av maleri på grottevegger. Grottene i Lascaux i Sør-Frankrike er datert blant de første veggmalerier. Ordet 'veggmaleri' dateres tilbake til den meksikanske 'muralista' -konsten. Tidlige veggmalerier ble malt ved bruk av freskomteknikken, noe som medførte at pigmentene ble brukt på våt gips på vegger og tak. De mest berømte fresker er i det sixtinske kapell, i Vatica n.

Evolusjon

Mens veggmalerier var engang reservert for kirker, slott og hjem til de rike, ble murene over tid billigere og mer tilgjengelig for publikum. Dessverre betød dette at muralistene ikke ble betalt eller verdsatt så mye som de en gang var. Det betyr også at kunsten å muralmaleri blir lært og lært i større grad enn den en gang var. Likevel, på grunn av forandringen, har alle huseiere har råd til å ha en veggmaleri i sitt eget hjem.

Betydning

Muraler er svært viktige for kultur og kunst, fordi det bidrar til å bringe kunst til offentlig visning. Ikke bare er veggmalerier vanlige i boliger, men de er også Vanlige på offentlige steder hvor de beste muralistene er bestilt av sponsorer for å skape gigantiske kunstverk på sidene av bygninger og på andre offentlige steder. Foruten den åpenbare effekten av beautifying en by eller et område, offentlige veggmalerier er også vant til å uttrykke politiske synspunkter og påvirke sosial forandring.

Type

Det finnes flere forskjellige typer veggmalerier tilgjengelig for publikum for privat bruk, offentlig og detaljhandel. Det er flismålere, hvor et bilde er overført til keramisk fliser og montert på veggen. T her er tapet veggmalerier, hvor bildet overføres til tapet som skal installeres på veggen. Det er selvfølgelig malt veggmalerier hvor veggmaleriet er malt direkte på veggen. Veggmalerier er en ting med skjønnhet. Du kan finne dem på gamle historiske steder som kirker og slott. Du finner dem i boliger både store og små. Du finner dem i butikkene og på sidene av bygninger for allmennheten å se. Muraler kan fortelle oss om vår historie, de kan fortelle en personlig historie, de kan lage en politisk uttalelse, eller de kan bare berolige vårt humør.