Hvordan å huske navnene på Carpal (håndleddet) ben

 

1.

Identifiser gruppen av ben som kalles carpals. De er korte ben, noe som betyr at de er så lenge de er brede. Distal til carpals er metacarpals, distal til metacarpals er phalanges. Det er åtte karper.

2.

Identifiser medialsiden og sidens side. Husk å gjøre dette med hånden i anatomisk posisjon. Tommelen skal være lateral, håndflaten vendt fremover. Du bør se på palmen.

3.

Del de åtte beinene i to rader med fire. Det skal være en bunn (proksimal) rad og en øverste (distal) rad.

4.

Nå bruker vi en mnemonic å huske navnene deres. Noen Lovers prøver posisjoner som de ikke kan håndtere. u0026 Quot; Ved å begynne på siden (tommel), begynner bunnen på bunnen (proksimal) rad. Når du kommer til 'Posisjoner,' Flytt tilbake til siden (tommel) og fortsett.

5.

Bytt nå ordene til mnemonic med navnene på beinene. Scaphoid, Lunate, Triquetrum, Pisiform; Trapezium, Trapezium, Capitat, Hamat.

Tips og advarsler

  • Husk alltid å kjenne beinene lateralt (tommel) til medialt (pinkie), proksimal rad Først.
  • Hamatbenet har en merkelig krok på den fremre siden.
  • Du må avslutte mnemonic på hamatene. Hvis du ikke slutter på beinet med en merkelig krok som stikker ut i håndflaten, har du gjort noe galt.
  • Det er åtte bein i håndleddet, carpals. Hver av disse småben har sitt eget navn og det å lære seg navnene er en tilsynelatende vanskelig oppgave. Men et enkelt triks gjør det ganske enkelt.