Slik bruker du en 12 Volt batteribank

 

1.

Kutt en lengde av ledning, og strip hver ende av u0026 # xBD; tommer isolasjon. Løs den ene enden av den elektriske ledningen til den negative terminalen på ett av batteriene. Løs den andre enden av ledningen til den positive terminalen på det andre batteriet.

2.

Kutt en ny ledningslengde og strip hver ende av u0026 # xBD; tommer isolasjon. Løs den ene enden av ledningen til den ikke-tilkoblede positive klemmen på det første batteriet. Fest en ringterminal til den andre enden av denne ledningen, og lør ledningen til ringterminalen.

3.

Kutt en tredje ledning og stripp hver ende av u0026 # XBD; tommer isolasjon. Løs den ene enden av ledningen til den ikke-tilkoblede negative klemmen på det andre batteriet. Fest den resterende ringterminalen til den andre enden av den tredje ledningen, og lør ledningen til ringterminalen.

Batterier brukes som likestrømskilder i en rekke enheter. En enhet eller et prosjekt kan imidlertid kreve en strømkilde som gir mer spenning enn det høyest spenningsbatteri som er tilgjengelig. I en slik situasjon kan en batteribank opprettes for å oppnå den nødvendige spenningen.

For eksempel, hvis et prosjekt krever en 12 V DC strømforsyning, men 6 V batterier er de eneste batteriene som er tilgjengelige, to av disse 6 V batteriene kan kobles i serie for å gi en 12 V batteribank.