Slik lager du et akvarellbilde i Photoshop

 

1.

Velg et fotografi du vil bruke til å lage et akvarellbilde i Photoshop. Du kan velge et hvilket som helst bilde du liker, selv om bilder med mange levende farger ser bedre ut når de blir til et akvarellbilde. Du kan til og med prøve flere bilder til du finner en som du synes er den beste som et akvarellbilde.

2.

Klikk på filterknappen øverst i Photoshop-editoren, og klikk deretter på filtergalleriet. Filtergalleriet lar deg se hvordan alle filtre som er tilgjengelige, kan endre utseendet på bildet ditt. Hvis nødvendig, klikk nederst til venstre i filtergalleriet for å få opp størrelsesalternativene. Ofte å klikke på 'Fit in View' hjelper deg bedre se hvordan det endelige bildet vil se ut.

3.

Se under den kunstneriske filmappen til høyre for vinduet viser bildet du arbeider for øyeblikket med. Under mappen merket Artistic, finner du en knapp som heter 'akvarell'. Trykk på denne knappen for å lage et akvarellbilde i Photoshop. Bildet i visningsvinduet til venstre blir lastet som et akvarellbilde.

4.

Bruk glidebryteren til høyre til høyre for å forbedre akvarellfotografiet. Børste detalj glideren lar deg justere mengden detaljert informasjon som vises. Hvis du skyver glidebryteren til høyre, legger du til mer detalj i bildet, men kan også gjøre bildet mindre som en akvarell. Skyggeintensitetsskyderen gjør skyggene mørkere eller lettere, og teksturskyderen lar deg kontrollere hvor mye tekstur du vil se på akvarellbildet ditt.

Fullfør bildet ved å klikke 'OK' -knappen og tilbake til Photoshop-redigeringsskjermen. Gjør eventuelle andre justeringer som du føler at bildet ditt kan trenge, for eksempel å forbedre fargen eller beskjære bildet for å få en bedre visning. Når du har opprettet et akvarellbilde i Photoshop, kan du bruke det i håndverk eller scrapbooking-prosjekter, eller du kan skrive ut det for å henge på veggen.

Tips og advarsler

  • Lag originalbildet separat hvis du ikke er fornøyd med hvordan fargen på bildet ditt vises.
  • Mange bruker sine digitale kameraer til å ta bilder av sine venner og familie, men ikke alle bildene kommer bra ut. Vend et anstendig bilde til et kunstverk ved å bruke bilderedigeringsprogramvare, for eksempel Adobe Photoshop. Du kan til og med bruke et filmbilde ved å skanne det inn i datamaskinen og skape et digitalt bilde fra skanningen. Bruk av akvarelfilteret kan hjelpe deg med å lage et akvarellbilde i Photoshop fra et bilde du har tatt.