Hva er Cougar 's naturlige habitat?

 

Vifte av habitater

Cougars lever i en rekke økosystemer, fra ørkenområdene i det amerikanske sørvest til Canadas nåletrær til greslandene i Argentina.

Østlige kuper

I USA , Cougar bodde en gang i hele den østlige delen av landet, men fremgangen av sivilisasjonen kjørte det ut. Det er nå mye bevis, men i form av spor og observasjoner, å foreslå pølser kommer tilbake til øst for å leve.

Western Cougars

Flertallet av cougars i USA eksisterer i vestlige stater, som adventen av jaktforbud i mange av disse statene har gjort det mulig for katten å opprettholde sine befolkninger.

Territorialitet

Cougars vil kreve et territorium som kan være mange kvadratkilometer innenfor et område. Mengden av bytte som eksisterer innenfor sitt territorium, bestemmer ofte størrelsen på en enkelt kattes hjemområde.

Mann mot kvinne

Mannlige puerter vil ikke dele sin habitat med andre menn, men kvinner kan dele deres med andre kvinner , med hovedfokus på hvor ledig mat er og hvor mannlige kuper lever, slik at de kan få mulighet til å mate.

Morsomme fakta Kuperet går ikke bare under navnet fjelllejon, men er også kjent gjennom hele Nord-og Sør-Amerika, som puma, panter, maler, catamount og king katt og har til og med vært kjent som den amerikanske løven. Cougar, ofte kalt et fjell løve, er et stort medlem av kattfamilien. Cougaren hadde en gang den største geografiske fordeling på vestlige halvkule av et vilt dyr, med et territorium som dekket nesten hele Nord- og Sør-Amerika.