Hvordan lage en Maplestory Comic

 

1.

Start spillet ditt med 'MapleStory' og ta tegnene dine til området der du vil at tegneserien skal settes.

2.

p> Flytt tegn til posisjon for den første rammen av tegneserien, og trykk på 'Prt Scrn' ('Print Screen') -knappen på tastaturet ditt --- vanligvis ved eller nær toppen av tastaturet.

3.

Åpne et nytt bilde i et bilderedigeringsprogram som Microsoft Paint eller Adobe Photoshop, og høyreklikk i lerretet. Velg 'Lim inn'. Din første tegneserie vil bli limt inn i lerretet.

4.

Gjenta trinn 2 og 3 til du har alle bildene du vil ha til tegneserien din. -panelhistorie, hold deg til å fange bare tre bilder.

5.

Åpne et annet nytt bilde med et lerret på 900 piksler med 300 piksler. piksler for hver ekstra ramme.)

6. Bruk programmets 's' Line '-verktøy til å dele lerretet i tre like store paneler.

7 .

Gå tilbake til det første bildet tatt fra 'MapleStory.' Velg området på bildet du vil bruke til det første panelet i tegneserien. Høyreklikk og velg 'Kopier'.

8.

Åpne ditt store lerret og høyreklikk. Velg 'Lim inn'. Bruk bildebehandlingsprogramvaren til å flytte, strekke eller klippe ditt 'MapleStory' -bilde slik at det passer i det første panelet i tegneserien.

Bruk programvaren s 'Ellipse' og 'Tekst' -verktøy for å tegne talebobler for tegnene og fylle disse boblene med ord. (I Windows 7-versjonen av Microsoft Paint inneholder 'Shapes' -menyen rektangulære og ovale 'Callout' -former som passer perfekt til

Gjenta trinn 7 til og med 9 for å fylle ut de gjenværende panelene i stripen din og gi tegneseriestripene og en historie.

11.

Åpne 'Fil' -menyen i grafikkprogramvaren og velg 'Lagre som.'

12.

Endre boksen 'Filtype' til PNG, GIF eller BMP. Skriv inn et navn i boksen 'Filnavn' og klikk 'Lagre' for å lagre den første 'MapleStory' -kampen.

Tips og advarsler

  • Når du har mestret den enkle, tre-tegneserien, vil du kanskje gå videre til ni paneler eller til og med lengre bøker. Disse er ganske enkelt et spørsmål om å fange flere bilder fra 'MapleStory' og lime dem på et større lerret.
  • Å velge en filtype avhenger av hvor klart du vil at bildet skal være. BMP-filer gir den mest troverdige bildklarheten ved den største filstørrelsen. GIF eller PNG gir en mindre fil uten å miste mye detalj. Unngå å lagre tegneserier som JPG-filer, da denne filtypen kan gjøre tekst vanskelig å lese.
  • 'MapleStory' er et koreansk løp med massivt multiplayer online rollespill (MMORPG) av Wizet. Spillet gjør det mulig for spillerne å eventyr i en rekke visuelt arresterende verdener fylt med karakterer som er større enn livet, tegneseriestil. Av denne grunn har 'MapleStory' et betydelig følge blant tegneserieartister og forfattere som bruker handling i spillet som grunnlag for tegneserier. Å lage din egen 'MapleStory' tegneserie er en enkel prosess begrenset bare av fantasien din, spesielt hvis du starter lett med en trepanelstrimmel.