Hvordan se Auras

 

1.

Utvikle en vanlig meditasjonsøvelse. Du må gjøre minst 10 minutter om dagen for å utvikle ferdighetene til å se Auras. Visualiser noe i tankene dine eller sjør en mantra som 'Omm' når du mediterer. Dette vil tillate deg å fokusere og drive ut chattering tankene.

2.

Fokuser daglig på din intensjon om å se Auras. Tro at du vil se dem og du til slutt vil.

3.

Bestem hvor du skal se etter Auras når du er klar. Auras kan ses rundt planter, trær og dyr, men menneskets auraer er de mest fargerike.

4.

Vet at det er vanskelig å observere noen ; s aura hvis de vet at du gjør det. Gode folk å observere er en prest eller en sognebarn, en foreleser i en klasse og folk i kjøpesenteret eller parken. Dette skyldes at du kan sitte stille og observere dem uten at de tenker deg 'er rart. Også, de vant ikke med å være oppmerksom på deres aura.

5.

Se litt på siden av motivet mens du ser på auraen deres. Auras kan bare ses med din perifere syn. Trekk ditt bevissthetssenter tilbake gjennom øynene dine mot midten av hodet ditt. Det er her din pineal kjertel er plassert. Mange gamle tradisjoner tror at pinealkjertelen er hvor 'bevissthetens sete' befinner seg og at det styrer psykisk bevissthet.

Merk at du ser et hvitt eller grått aurisk felt et par inches rundt motivet ditt. Dette kan være alt du ser i begynnelsen, men med øvelse ser du hvirvlende farger av gul, blå og rosa rundt hodet. Lær å lese en aura ved å lære hva farger representerer. Observere og praktisere, spesielt på samme person, vil hjelpe deg å forstå farger og deres betydning.

En aura er et elektromagnetisk energifelt som omgir hver levende ting. Å se auras er ikke så vanskelig som du tror. Hvis du er fokusert på din åndelige side, vil det nok være lettere. Auras er ikke bare vakre, men nyttige for å forstå hva noen tenker og føler. Du må være villig til å meditere for å se auras.