Hvordan tegne South Park Characters

 

1.

Begynn med å tegne grunnrammen for 'South Park' -tegnene. Start med en sirkel for hodet. Under dette legger du en rektangulær form som er bredere nederst på kroppen. Fest trekantede former på armens side. Tegn to rektangulære former under kroppen for bena.

2.

Tegn føttene med en linje som strekker seg under beina. Legg hendene med en sirkel. På toppen av dette legger du til en annen sirkel for tommelen. Inne i hodet trekker du bare to ovaler for øynene.

3.

Lag ansiktsdetaljer. Legg til en liten sirkel eller prikk i midten av hvert øye for elever. Tegn en linje over øynene hvis tegnet er kvinnelig. Dette blir hennes øyelokk. Legg til to linjer fra øyets side for øyevipper.

4.

Tegn en enkel bøyd linje for munnen. Alternativt kan en munn bli tegnet med en oppreist trekantform. Tenner kan vises ved å tegne små bokser øverst i munnen.

5.

Lag håret til 'South Park' -tegnene. Det finnes flere måter du kan lage hår til disse tegnene. Du kan tegne shaggy hår med hakkede linjer rundt karakterens hode. Et kort hårklipp kan tegne med tre svingete linjer inne i tegnene, hodet som den andre gutten ned i bildet.

6. < / p>

Lag kvinnelig hår med større former. Legg til en soppform rundt hodet og bølgete linjer nedover på hodet. Lag bøyler med buede linjer inne i hodet.

7.

Tegn på klærdetaljer. Legg til halsbånd med trekantede former nær på bunnen av hodet. Et slips kan legges med en pentagonform inne i kragen og en lang pentagonform på den. tegne buede linjer på toppen av hver fotlinje.

8.

Slett alle retningslinjene. Mørk i føttene og ryd opp eventuelle linjer som ble slettet uhell. Nå har du alle verktøy du trenger for å lage dine egne originale 'South Park' -karakterer. Du kan lage karikaturer til vennene dine, klassekamerater og til og med lærere. Du kan sende dem ut eller sminke tegneserier eller en nimeringer basert på dine nye originale 'South Park' -karakterer.

Tips og advarsler

  • 'South Park' -karakterene er laget av svært grunnleggende former. Når du lærer grunnleggende mal, er mulighetene uendelige.
  • 'South Park' er en av de mest populære tegneserieprogrammene på fjernsyn. Siden sin ankomst på Comedy Central i 1997 har fans av 'South Park' stilt inn hver uke for rasende latter og virkelig minneverdige tegn. Det er hundrevis av unike skapninger og tegn som befolker den fiktive byen 'South Park.' I denne artikkelen lærer du hvordan du tar veldig grunnleggende former og legger dem sammen for å lage dine egne originale 'South Park' -karakterer. Formen er enkle, teknikken er enkel, men resultatene er ofte morsomme.