Slik oppretter du et eldgammelt portrett med vignett i Photoshop CS2

 

1.

Åpne PhotoShop CS2 og åpne det digitale fargebildet du ønsker å bli en tidløs klassisk portrett med en vignette. (Velg fil, deretter Åpne -eller- Ctrl + O. Velg deretter filen du vil åpne, og klikk på 'Åpne' -knappen eller trykk 'Enter' på tastaturet.)

2. < / p>

Konverter fargebildet til et svart-hvitt fotografi eller gråtonebilde. Velg Bilde, deretter Modus og deretter Gråskala.

3.

Juster nyanser av svart, hvitt og grått på fotografiet til de er behagelige for deg. Velg Bilde, deretter Justeringer, og deretter Nivåer. Juster inngangsnivåene til bildet har ønsket mengde kontrast og klikk deretter på 'OK'.

4.

Lag vignetten. Bruk elliptisk markeringsverktøy til å tegne en oval rundt ansiktet på fotografiet med en myk fjærkant. Trekk på 'M' -knappen på tastaturet for å velge dette verktøyet.

5.

I markørverktøylinjen øverst vil du se ordet 'Feather' og en boks der Du kan skrive inn antall piksler du vil 'fjær' på kanten av valget ditt, så det er ikke et solidt, skarpt utvalg, men heller en myk kant. Skriv '25' i denne boksen. Klikk på øverste venstre del av fotografiet og hold og dra ned mot nedre høyre del av bildet for å tegne en oval telt rundt ansiktet, og slipp deretter ut. Du vil se den blinkende markeringen rundt ditt valg.

6.

Flytt det ovalke markeringsvalget etter behov, slik at det er sentrert over ansiktet og mellom alle fire kanter. Venstre klikk musen, hold og dra den ovale hvor du vil ha den, slipp deretter musen.

7.

Vend omvalget slik at du faktisk velger alt fotografi bortsett fra ovalt område rundt ansiktet. Klikk på Velg, deretter Inverse -or- Type Shift + Ctrl + I.

8.

Fyll bakgrunnen med en solid farge. Velg Rediger, deretter Fyll -eller- Skriv Skift + F5. En popup-boks 'Fyll' vises på skjermen. Når det står 'Innhold,' velger du 'Forgrunnsfarge', 'Bakgrunnsfarge', 'Svart', 'Hvit' eller '50\% grå' fra rullegardinmenyen 'Bruk'. Klikk deretter på 'OK' eller trykk 'Enter' på tastaturet.

9.

Slå av blinkende telt slik at du kan se den ferdige vignetten. Klikk på Velg, deretter Avmarker -eller- Type Ctrl + D.

10.

Konverter gråskala bildet til enten RGB (for de fleste fotoskrivere) eller CMYK (for de fleste kommersielle skrivere ) modus. Velg Bilde, deretter Modus, deretter RGB-farge- eller CMYK-farge, etter behov.

11.

Lagre bildet med et nytt navn. Velg Arkiv, deretter Lagre som -eller- Type Skift + Ctrl + S. Gi nytt navn til bildet, eller legg til 'bw vignette' til slutten av det eksisterende filnavnet for å indikere at filen nå er et svart-hvitt bilde med en vignette. Klikk på 'OK' eller trykk 'Enter' på tastaturet.

12.

Skriv ut bildet på din hjemme skriver, last det opp til en online fotoprinter eller lagre det på bærbare medier, slik at du kan ta den til din lokale avdeling eller rabattbutikk for utskrift.

Tips og advarsler

  • Du kan variere bredden på 'fjæret 'kanten av fotografiet ditt ved å redusere antall piksler i trinn nummer tre for å lage et mindre fjærkant utvalg eller øke antall piksler for å gjøre et bredere fjærkant utvalg.
  • Husk å konvertere bildet tilbake til RGB eller CYMK, da bilder i gråtonemodus ikke skrives ut riktig med noen skrivere.
  • Hvis du elsker å se på de uidentifiserte antikke fotografiene på den lokale antikvitetsbutikken eller studere gamle portretter av berømte mennesker fra slutten av 1800-tallet og ønske du kunne lage et fantastisk, tidløst portrett som det for veggen med deg eller et familiemedlem som emne, du kan! Du kan ta et eksisterende bilde og konvertere det til et gammeldags portrett med vignette som passer for innramming eller din familie s heirloom fotoalbum.