Hva er en Orca 's naturlige habitat?

 

Antarktis Orcas

Ifølge Antarctic Connection-nettsiden samles de fleste orkaner i det kalde vannet nær Antarktis, med kanskje opptil 160.000 som bor der.

Nær hjemmet

I motsetning til mange typer av liknende skapninger som hvaler, vil en orca ikke engasjere seg i en langvarig sesongbasert migrasjon. Men i jakten på visse byttedyr som er mer tilgjengelige på forskjellige tider av året, kan de flytte hundrevis av miles.

Estuary

Noen ganger kan en orka svømme inn i en bukt eller et elvemunning, men de gjør vanligvis Sosial Orcas Killerhvalen er hjemme nær kysten, men er også like behagelig å leve langt ute på sjøen. Disse intelligente og sosialt orienterte dyrene lever ofte, jakter og reiser i grupper.

Dybde

Orca har muligheten til å dykke til dybder på rundt 100 fot, men det vil helst jakte på måltider mye nærmere vann s overflate. En orca er en spekkhval, som er en misnomer siden det i virkeligheten er det største medlemmet i delfinfamilien. Orcas har en bred fordeling rundt om i verden, som lever i både polar og tropiske farvann og de i mellom.