Slik fotograferer Chicago med båt

 

1.

Det er ikke et bedre sted å få et bilde av Wrigley Building, Chicagos Art Deco landemerke, enn fra en båt. Båtturen starter fra denne plasseringen, slik at du kan stå opp og ta litt tid på å ta bilder før turen begynner. Turen går oppover elven, deretter opp nordgaffelen og deretter tilbake nedover elva helt til Lake Michigan, før du kommer tilbake til kaien. Vær oppmerksom på solen og skygger når du starter fordi du får flere muligheter til å ta det samme bildet fra forskjellige vinkler.

2.

Jeg lærte at Chicago-flagget har fire stjerner: en for Fort Dearborn, en for den store brannen, en for verdensutstillingen og en for fremskrittets århundre. læreren sa at hvis de er vert for de olympiske leker, kan de legge til en femte stjerne. flagg er en fin måte å integrere noen farge på i arkitektonisk fotografering

3.

Hvis du har lest artiklene mine, vet du at jeg alltid sier for å få bildet til å fortelle en historie. Mens du reiser nedover elven , se etter folk på kysten eller fugler for å legge til litt bevegelse og dramatisk spenning på bildet ditt. De tre forskjellige mønstrene er interessante, men fuglene gir noe liv til et statisk bilde.

4. Vær oppmerksom på refleksjonene. Fra utsiktspunktet på elva har du en unik, uhindret utsikt over disse monumentale bygningene. Refleksjonene i Art Deco-arkitekturen i de moderne glass- og stålkonstruksjonene gir unik utsikt over byen. I tillegg forteller refleksjonene sin egen historie om byens fremvoksende stil.

5.

Bygningens vinduer kan også brukes til å fortelle en unik historie. Du vil trenge et telelinse for å lage bilder som disse. Mange av disse strukturer er strukturer med flere bruksområder med shopping, kontorer og boliger i samme struktur. En bygning er så stor den har sin egen postnummer, stemmested og supermarked. For mange år siden begynte Chicago å utvikle en elvepromenad langs elva, og de fleste nye konstruksjoner tilpasser seg dette kravet. I løpet av få år vil du kunne gå hele hovedgrenen i Chicago-elven.

Tips og advarsler

  • Husk, Chicago er et stort Byen, så bruk din byferd og beskytt dine verdisaker.
  • Ta alltid kameratasken og kameraet rundt nakken og skulderen, noe som gjør det vanskelig å gripe og stjele.
  • Broene er lav, så ikke stå opp for å få et bedre bilde.
  • Chicago er en av USAs store byer. Det er mye å gjøre i Chicago, men virkelig en av de beste turistattraksjonene er en arkitektonisk båttur i byen. Chicago-elven går gjennom sentrum av byen og begge sider av Elven er stablet med en imponerende bygning etter en annen. Det som gjør byen så visuelt imponerende er den virkelig eklektiske samlingen av bygninger fra Art Deco til Post Modern stiler, det er langs elva. Det er mange elv turer tilgjengelig, men Chicagoans sier at det beste er den som går på sørøstsiden av Michigan Avenue Bridge (se linken i Resources nedenfor). Jeg tok denne turen og fant ut at læreren ikke bare var kunnskapsrik om arkitektur, men også en stor kilde til lære om byens historie. Så neste gang du er i vindbyen, ta turen og følg disse enkle tipsene for å få flotte bilder.