Hvordan bli profesjonell illustratør

 

1.

Delta på en fireårig høyskole for å fullføre din grad i kunst. Alternativt kan studentene få sine tilknytningsgrader fra en toårig høyskole og deretter gå videre til en fireårig skole. Gjennom studieretningen lærer de en rekke triks og teknikker som profesjonelle illustratorer bruker hver dag når de jobber for kunder.

2.

Utvikle en portefølje av arbeidet ditt, inkludert tegninger av forskjellige ting og forskjellige medier. Porteføljen skal omfatte alt arbeid du gjorde profesjonelt, så vel som stykker du gjorde for moro skyld. Viser forskjellige medier som pasteller, digitalt arbeid og blyant tegninger forteller potensielle arbeidsgivere at du er villig til å forgrene seg ut i forskjellige områder.

Lag et nettsted eller online portefølje med noe av arbeidet ditt. I dag er arbeidsgivere i stadig større grad å henvende seg til elektroniske kunstnere for jobber. Arbeidsgiveren trenger ikke lenger å bringe noen inn på kontoret hans fordi han kan se arbeid på nettet. Dette gjelder spesielt frilansjobb hvor du arbeider vekk fra kontoret.

4.

Kjøp en kopi av The Illustrators Market Guide for å lære mer om de forskjellige feltene som illustrerer. Inkludert er en liste over alle agenter, utgivere og magasiner som ansetter illustratører. Den inneholder også informasjon om hvordan du markedsfører deg selv og lander den første store illustrerende jobben.

5.

Marker deg selv ved å sende kopier av ditt beste arbeid, et følgebrev og ditt CV til potensielle kunder. Profesjonelle illustratorer er markedsføringsguruer fordi de må vise arbeidsgivere hvorfor deres arbeid er bedre og hvorfor de skal ansettes. Hvis du kan presentere deg som totalpakken, har du mer arbeid enn du kan håndtere.

Tips og advarsler

  • Klienter vil ha noen Det er ikke nødvendigvis opplevd, men viser stabilitet i sitt arbeid. Med andre ord ønsker de noen som kan levere samme stil og arbeidsnivå som er vist i porteføljen deres.
  • Det er noen artister som aldri har gått på skolen, men de fleste fagfolk er enige om at det er nødvendig for å lykkes . Høyskolekurs på høyere nivå gir studentene et bredt spekter av ferdigheter de ikke ville utvikle.
  • Profesjonelle illustratorer jobber på en rekke områder, inkludert bøker, magasiner, tegneserier og selv aviser. De som har funnet størst suksess på dette feltet, begynte å delta på college og fokusere på sine ferdigheter. Deretter lærte de å markedsføre sine ferdigheter og få den første store jobben, noe som førte til mange andre.