Skrive Konvensjon Aktiviteter

  Forfattere er ensomme arbeidere av yrke, men det er fortsatt å delta i en skriftlig konvensjon som kan øke forfatterens moral og bygge profesjonelle kontakter. Forfatterkonvensjoner eller konferanser er tilgjengelige i alle amerikanske regioner og kan også finnes over hele verden. Uansett om konferansen er en stor, kompleks affære eller en liten lokal begivenhet, bør en forfatter delta i så mange aktiviteter og økter som mulig for å få størst mulig nytte.

Workshops

En workshop gir skribenten en sjanse til å skape eller polere et arbeid med veiledning fra en ekspertforfatter eller redaktør og tilbakemelding fra andre klassekamerater. Et verksted kan bare være en økt i konferanseplanen, eller det kan ta opp flere økter i løpet av noen få dager. Skribenter fokuserer på en type sjanger i verkstedet, for eksempel novelle, poesi, essay eller memoir. Instruktørens forslag gir forfatteren et øyeblikkelig svar på grammatikk, struktur, plot og andre bekymringer i arbeidet. Denne opplevelsen gir forfattere nye verktøy og metoder for å forbedre sin skriving og øke sin odds for publisering.

Pitch Sessions

En tonehøyde er en mulighet for forfatteren å pitchere eller selge en ide til en agent eller redaktør . Normalt er en tonehøyde bare fem til ti minutter, og agenten kan høre dusinvis av plasser på en dag. Hvis agenten eller redaktøren liker ideen, vil han eller hun spørre forfatteren om å følge opp med et fullstendig manuskript. De fleste plasser er for bokideer, selv om enkelte konferanser planlegger magasinredaktører for å ta artikkelsider. Plasser er planlagt før konferansen begynner, selv om det vanligvis er en venteliste dersom noen avbryter en avtale. En vellykket tonehøyde kan resultere i en bokkontrakt eller agentrepresentasjon. Disse øktene dekkes vanligvis av registreringsprisen. De er en verdifull del av å delta på enhver skriftlig konferanse.

Banketter

Kveldssaletter er planlagte arrangementer og kan variere fra uformelle griller til formelle priser. Høyttalere, spesielle gjester og deltakere blander seg på banketten, og gir den perfekte atmosfæren for nettverk. Sitteplasser kan tildeles eller tilfeldig; Noen konferanser sprer ut agenter, redaktører og forfattere til forskjellige tabeller, slik at flere forfattere har muligheten til å snakke med en erfaren profesjonell. Bankettbilletter selges vanligvis separat, i tillegg til kostnaden for konvensjonens registrering.

Konkurranser

Skrivekonkurranser er omtalt i mange konvensjoner. Noen konferanser kan være vert for noen konkurranser, mens andre har et dusin eller mer. Tidsfristene for konkurransen er uker før konvensjonen finner sted, for å gi arrangørene tid til å dømme oppføringer og velge vinnere. Noen få anstrengelser kan finne sted under konferansen. Disse involverer ofte korte oppføringer som flashfiksjon på mindre enn 200 ord eller et kort stykke basert på en gitt skrivetekst. Konkurransepremier involverer vanligvis kontanter eller sertifikater og presenteres under en lunsj eller bankett. Regler varierer mellom organisasjoner, så sjekk med konferansen på forhånd om ekstra avgifter og tidsfrister.