Hvordan lage en veggmaleri

 

1.

Det viktigste verktøyet for å hjelpe jumpstart veggmåling prosessen er en Portable Overhead Projector - akkurat som de som brukes i skolen. Du kan vanligvis leie dem fra ditt lokale bibliotek, eller du kan til og med kjøpe din egen på ditt lokale kontorforråd. Du må også kjøpe transparenter. Dette er de klare arkene som bildene dine skal skrives på - som gjør at du kan projisere bildet på en vegg og spore bildet på veggen uten nødvendig kunstnerisk talent! Den beste typen som skal brukes er skriverkompatibel (laserkvalitet) som vil skrive ut bildet permanent på gjennomsiktigheten slik at du kan bruke gjennomsiktigheten så mange ganger som du ønsker.

2.

For å få bildet ditt - Sjekk internett, er noen forslag Clip Art, fargesider (disse fungerer utmerket for Barnas muraler). Når du har funnet bildet du vil - lagre det på datamaskinen din og skriv det ut på gjennomsiktigheten. ** Husk størrelsen du vil at bildet skal være, og husk at projektoren vil forstørre bildet og la deg fokusere, men du må kanskje justere størrelsen på bildet ditt i henhold til dine preferanser. < /p>

3.

For å få best mulig visning av bildet, må du slå av lysene. For å justere størrelsen kan du også flytte projektoren fremover eller bakover, avhengig av din preferanse Når bildet er på plass, ta en kullpenn og spor bildene på veggen. Bruk en gummi viskelærer hvis du kommer av e linje for eventuelle korreksjoner. Hvis kullet skal smøre, bruk bare et fuktig papirhåndkle for å fjerne eventuelle flekker.

4.

Når bildet er helt sporet, slår du av projektoren og slår på lysene og Du vil bli overrasket over hvor lett du har fått bildet ditt. Du er nå klar til å male. Jeg anbefaler vannbasert akryl, de er veldig enkle å rydde opp - en fuktig svamp, et papirhåndkle eller en fuktig tørke vil rydde opp maling. Akryl er veldig billig, og de blir solgt i varehuset i handverksavdelingen.

5.

Velg malingfarger, og begynn å male. Spesielt i barnas veggmalerier etter at jeg har fylt ut alle områdene som skal males, vil jeg skissere hvert element malt med enten en mørkere versjon av samme farge eller omriss hvis det er svart for å fullføre det endelige utseendet.

6.

Du vil bli helt overrasket over hva du kan gjøre med dette enkle prosjektet og skape varige minner for familie og venner.

Tips og advarsler

  • Du kan beskytte veggmaleriet med en børste på vannbasert lakk også solgt i håndverksavdelingen - dette vil forsegle veggmaleri og det er helt vaskbart, spesielt hvis barnet ditt bestemmer deg for å skrive på
  • Du kan også lage dine egne stenciler fra forskjellige bilder.
  • Sørg for at du bruker vannbaserte akrylprodukter og skyll hver pensel grundig før du bruker en ny farge for å unngå fargeblødning .
  • Hvis du skal spyle noen maling, må du bare tørke av med en fuktig klut eller svamp. Pass på at malingene er vannbaserte akryl.
  • Du kan lage din egen veggmaleri med bare en liten fantasi og kreativitet.
    Du vil bli helt overrasket over hva du kan gjøre med dette enkle prosjektet og skape varige minner for familie og venner.
    Tegning, maling, stenciling , kan du bli kunstneren du alltid har drømt om å være.