Hvordan male landskap

 

1.

Bestem det naturlige inspirasjonspunktet - skal du male en utendørs scene, som en eng? Alternativt kan arbeid fra et fotografi eller en annen type bilde gi et godt hopping-punkt.

2.

Få forsyninger klar. Pass på at du har et godt utvalg av oljemaling, lerretskort eller Masonite med gesso på den. Forbered dine malingsflater, maling og pensler. Hvis du arbeider ute, får du en god malingsboks, palett og easel som du enkelt kan overføre.

3.

Se på landskapet, enten i virkeligheten eller på bildet hvorfra du maler. Vær også oppmerksom på lyset og innstillingen, enten det er midt på dagen eller skumringen i bildet du maler. Bruk en myk blyant, gjør en lys linje tegning hvor alle De aktuelle elementene vil gå, og bestemme utformingen på lerretet eller lerretskortet.

4.

Bestem brennpunktet - dette er en del av et maleri som trekker inn øyet, som også kalles midtpunktet. Ta først på bakgrunnen av bildet ditt, sørg for å ta med himmelfargene eller bakgrunnsinnstillingen du ønsker. Bruk en palett til å blande farger og lette dem med hvitt. grunnleggende om farger og hvordan man blander dem.

5.

Hvis du arbeider i oljer, er det nå på tide å undermalte. En teknikk for undermalingen i landskapet - som sett på det første bildet ovenfor - setter på mørkere farger og tørker bort for å forlate lettere mellomrom. Dette er en fin måte å male på skyer. Med akryler, begynner du å male skygger i de mørke områdene for skygge. Sørg for å la lysområdene være fri for maling eller gi dem en lett malingsfarge. Legg deretter til andre nyanser mens du arbeider deg opp.

6.

Lakk i flatt grunnleggende og deretter flytte opp og legg til teksturer via maling. Her, selvfølgelig, vil du avgjøre din stil - forskjellige former for penselstreker, spesielt synlige, legge karakter til et maleri. Undersøk også muligheten for teksturert overflater ved å blotting, krympe eller legge til ren sand til malingen. Dette fungerer best med akryl.

Fullfør de endelige detaljene til maleriet ditt, sørg for at lyset er riktig, fargene står som du har valgt, og at den representerer hva du vil. Ikke glem å tegne maleriet.

Tips og advarsler

  • Rengjør børstene dine helt etter hver malingssession. Bruk terpentin på oljebørster og vann for akryl.
  • Skyer er ikke bare hvite - gjør et poeng med å observere dem nøye, slik at du forstår deres naturlige fargevalg. Sørg for at du har et stort rør med hvit sink for å lette farger og farge blander.
  • Tynne akrylmaterialer med vann eller spesielle akrylmedier finnes i kunstbutikker, tynnoljer med linolje eller terpentin.
  • Bruk undermaling, bruk dype, mørke og rike farger. Hold deg unna
  • Vær oppmerksom på helsemessige aspekter ved å jobbe med terpentin og malfortynnere. Sørg for at du jobber i et godt opplyst, ventilert område.
  • Lag Sørg for at du vet hvordan du tegner før du går inn i maleri, og forstår teknikkene for å skyggelegge et bilde og tegning av tegninger.
  • Når du maler ute, må du sørge for at du ikke bryter inn og jobber i en saf e område.
  • Få temaer er mer universelle for en kunstner enn naturens skjønnhet, for hvilke landskaps scener er det ideelle uttrykket. Landskapsmaleri kan være en givende opplevelse som bringer sammen naturens og naturens kjærlighet for folk å huske og smake. Enten din favorittscene er den lokale stranden, en rustikk låve på en gammel landevei eller en downtown scene på en lørdag ettermiddag, må du balansere farge og nyanse med kunnskap om gode gammeldags maleri teknikker.