Lær fransk online

 

1.

For å lære fransk online, sjekk ut en av de mange nettstedene som tilbyr franske leksjoner. About.com tilbyr et gratis kurs komplett med lydfiler og spørrekonkurranser. Lydfiler gir en måte for nybegynnere å lære riktig uttale av fransk. Studentene starter vanligvis med en titt på alfabetet og de forskjellige brevkombinasjonene som utgjør franske ord.

2.

Vær oppmerksom på lyd som er forskjellig fra de som finnes på engelsk. Fransk har et sett med nasal vokaler som ikke finnes på engelsk. Den franske aksent er også særegne. Lær hvordan franske ord endrer sin uttale basert på lydene av ordene som følger dem. Denne kunnskapen om 'liaison' gir en viktig nøkkel til kompleksiteten i fransk stavemåte.

3.

Flytt fra uttale og stavekontroll til grammatikk og ordforråd. DailyFrenchPod gir mulighet til å lære fransk i sammenheng med situasjoner i virkeligheten. Native høyttalere diskuterer dagligdags transaksjoner og aktuelle saker på en måte som bringer språket til livs. Grammatikk og ordforråd blir et naturlig valg. Studentene plukker opp setninger og uttrykk som de ville på sitt morsmål.

4. Pakk opp en naturlig måte å snakke mens du lærer ordentlig konjugasjoner og syntaks. Nettsteder, som Anne Fox, anerkjenner viktigheten av å integrere fransk i det daglige livet. En rekke spill og puslespill hjelper studenten å forstå begreper som kan være vanskelige hvis de læres i et klasserom. On-line øvelser gir en metode for læring som dupliserer måten vi lærte våre morsmål. Studentene lærer å knytte passende ord eller frase med bilder og lyder. De lærer å svare på spørsmål og samhandle med andre studenter og eksperter. Språklæring blir en prosess med nedsenking. Lær fransk som om det var morsmålet ditt.

Tips og advarsler

  • Se etter flere franske nettsider som vil tillate deg å opprettholde og forbedre din flytbarhet ved å snakke med andre franske høyttalere.
  • Å lære et språk kan åpne dører. Det kan bety nye venner og nye forretningskontakter. Fransk er et av de mest utbredte språkene på planeten. For mange er det språket for romantikk; sjelen til fine dining og siviliserte fornøyelser. Fransk er også et tradisjonelt språk for utenrikspolitikk. Det er mange steder du kan lære fransk. La oss se hvordan du kan lære fransk online: