Oljemaleri Restaurering og rengjøring

 

1.

Legg maleriet med baksiden vendt opp på et bord med noe mykt som skum under det for å beskytte rammen. Støvsug og støv fra rammen og maling. Bruk et tau for å forsiktig løsne neglene til du kan fjerne maleriet fra rammen uten å skade det ene.

Ta bort smuss fra maleriet ved å gni en del av doughy brød over overflaten av maleriet. Selv om dette ikke regnes som en 'profesjonell' metode, har det vært kjent å arbeide underverk i smussfjerning. Vær forsiktig og sporadisk få en ny del av brød. Børst bort brødkrem med en myk børste. Alternativt kan en halv løk gnides over maleriet. Skjær stykker av da de blir skitne, og deretter gå tilbake med en fuktig svamp.

3.

Lakk opp maleriet hvis lakk, det klare jakken som beskytter smuss fra Berør maling direkte, virker tynn. Bruk en lakkering pensel og arbeid med kryssoverganger fra topp til bunn. Arbeid innvendig i et rent miljø, og la rikelig med tid å tørke før du går tilbake til den gamle rammen, eller overfør til en ny ramme.

Tips og advarsler

< li> Øv på billige malerier hvis du er nybegynner. Mange malerier er ødelagt fordi de ikke ble rengjort av en ekspert. Kanskje du har funnet et vakkert oljemaleri, men det er gammelt og trenger litt dyprengjøring. Fra overflaten smuss til lakk, er det forskjellige måter å rengjøre maleriet til det skinner, slik at du kan henge det i ditt hjem, eller selg det for mye mer enn du ville motta for en skitten maleri.