Hvordan Uncurl Fishing Line

 

1. Bruk saksene til å kutte en liten del av gummi fra det brukte sykkelhjulet.

2.

Brett denne gummistigen over monofilamentlinjen ved et punkt nær enden av linjen. Bare noen få tommer av kanten av linjen skal strekke seg utover gummifeltet.

3. Bruk tommelen og pekefingeren på den ene hånden til å klemme gummien forsiktig på linjen på en måte som bruker lett trykk.

4. Ta tak i tagenden på linjen i den andre hånden, og begynn sakte å trekke linjen gjennom gummifeltet.

5.

Juster grepet etter behov, og fortsett å trekke til hele linjen har passert gjennom den klemt gummifeltet. Dette bør eliminere uønsket krølle fra linjen.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke en gummiprøve fra et sykkeldekkreparasjonssett. linje i stedet for å kutte gummifeltet fra et brukt sykkelhjul.
  • Vær forsiktig når du trekker linjen mellom gummifeltet. Å trekke for fort vil skape overskytende friksjon og varme som kan svekke fiskelinjen alvorlig.
  • Enten nylig kjøpt eller lagret på en hjul, blir monofilamentlinjen nesten alltid lagret i krøllet stilling. Linjen har en tendens til å forbli krøllet selv etter at den er fjernet fra emballasjen eller fra hjulet. Du bør fjerne denne krøllen fra linjen før du fisker, for å forbedre din evne til å håndtere linjen og fange fisk.